Tagi: miniatūras apdare minerālu, dekoratīvie dekoru ūdens, dabas minerālu akmeņi dekori, ūdens metāla dekors, dekoru iegarenas minerālvielas, dekoru minerālu kristāls, roco minerālvielas dekori, dabas minerālu rotājumi, minerālu dekoru 80, pulveris zelta dekoru.

€32.40 €37.25
  • Pieejams
  • w99534


  • Stils: Pastorālā
  • Tēma: Talismans
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Akmens
  • krāsa: **
  • Izmantošana: Savākt
  • Reģionālā Funkcija: Ķīna

Par mums:

Mēs esam godīgi kristālu un minerālu tirgotāji no Ķīnas.Mēs esam apņēmušies nodrošināt jūs ar dažādu veidu minerālvielu, ar ļoti labāko cenu.Mēs gan pārdot tiešsaistē un bezsaistē.Mums ir FB konts:Xiao Hu.Un mūsu valsts homepae ir:Miss Hu Minerālu Mājā.Mēs arī to live pārdošanu.Zirņi, lūdzu, pievienojiet mums, un noklikšķiniet uz sekot, lai mēs varētu darīt vairāk uzņēmumu.

Email:[email protected]

Tālr.:+86 15937121036

Produkta nosaukums : Dabas Rozā Dolomīta un Zaļo Fluorite

Izmērs : 75*44*28mm

Iepakojuma & Piegāde:

Mēs izmantojam veida pārvadāšanas pakalpojumi, tādi kā, piemēram, Ķīna Post, ePacket,www.ogredogs.lv Standard Shipping,www.ogredogs.lv Premium Piegāde, EMS,Fedex,UPS,DHL,TNT .......

Iepakojums:

Iekšējais iepakojums: burbulis wrap;

Ārpus iepakojums: kartona vai koka gadījumā.

Piegādes laiks:

1. Kā internetā pasūtījumus,veicam sūtījumu, 24 stundu laikā pēc maksājuma veikšanas.Tas aizņem 7-20 dienas ierodas, ir atkarīga no dažādām klientu atrašanās vietām.

2. Kā OEM/ODM pasūtījumu, Mūsu apstrādes laiks ir bwtween 5days-20 dienu laikā pēc daudzumu.Piegādi pa gaisu ir 15 -65 dienām,jūrā Ap 30-90days.

Atgriešanās Politika:

1.Vienumus, kas jums būs saņemt, ir tieši tie, bildes.

2. Pasūtījumu atcelšana mani notiek, bet mēs nepieņemam jebkādu cancallation kad pasūtījums tiek apstrādāts.

3. Pēc dzemdībām,ja jūs atrast jūsu preces ir bojāta,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai saņemtu savu daļēju un pilnu kompensāciju.



Afanaseva Loniya
2021-02-11
5/5
As always too beautiful. We can watch and examine for a long time. In addition to the gift that the seller added will become one of my favorite Stones: a beautiful amethyst crystal. Thank you very much! The communication with the seller is easy and professional, I had answers to all my questions.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti