Tagi: saab tech 2, headphon jbl, akumulatora jbl, jbl melodija 750btnc, klipu matiem, jbl, bose soundlink, jbl extreme kolonnas akumulators, t450bt, akumulatora jbl charg 3.

€10.26 €13.49
  • Pieejams
  • w99520


  • Izmantošana: Skaļruņu Baterijas
  • Modeļa Numurs: CS-JMC200SL
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Standarta Akumulators
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: Kamerons Sino
  • Uzlādējams: Jā

Saderīgs modelis:

Par JBL Klips 2, Klipa 2, CLIP2BLKAM, CS056US, P04405201

Daļa Nr.:

GSP383555

Specifikācijas:

Spriegums: 3.7

Jauda: 800mAh / 2.96 Wh

Izmērs: 58.80 x 41.70 x 4.20 mm

Kamerons ķīnas modeļa Nr.: CS-JMC200SL

Li-Polimēru baterija

Mēs garantē:

>Visi produkti 12 Mēnešu Garantija!

>Piegāde uzticamu,optimālu veiktspēju!Saudzīgs pakalpojumu!

>Labākās cenas un Laba kvalitāte!

Izmantojot Padomus:

1.Izbeigt visus pieteikumus, kas netiek izmantotas.

2.Pārslēgt vibrācijas off un samazināt zvana signālu un ekrāna taimautu.

3.Izvairītos no pakļaujot akumulatora šķidrums vai kas pakļautas spēcīgai mehāniskiem triecieniem.

4.Jūs varat izmantot Baixt Ārējo Akumulatoru, lai padarītu jūsu mobilo telefonu akumulatoru dzīves ilgst ilgāk.

5.Izvairītos no pārmaksas un vairāk atbildības.Lūdzu, pārtrauciet lādēšanu, kad akumulators ir 100% uzlādēta.

6.Izvairītos no pakļaujot augstu temperatūru 140°C/60°C. Uzglabāt akumulatora jaudu no 5%-95%.

7.Nav īssavienojuma akumulatoru.Nejaušs īssavienojums var rasties, ja metāla priekšmets, piemēram, monēta, saspraude vai pildspalva) veido tiešu savienojumu starp pozitīvo(+) un negatīvo(-) spaili īssavienojums starp spailēm var sabojāt gan akumulatoru, par savienojošo priekšmetu.

Lai pircējs:

LAIPNI lūdzam !!!

Pls sazinieties ar pārdevēju tiešsaistē, lai pārliecinātos, vai ir uzskaitē.Tā kā mēs esam rūpnīcas pārdot tieši un arī vairāki nekustamā veikali Ķīnā, visas preces tiek izpārdotas ļoti ātri.Tāpēc pls runāt ar pārdevēju, vispirms, lai iegūtu vairāk informācijas par preču un sūtījumu.Paldies.

Ja vēlaties iegādāties vairākas preces, pls sazinieties ar mums, lai saņemtu vairumtirdzniecības cenu vai FOB cenu.

PAZIŅOJUMS PAR PIRKUMA

1. Tur būs maz matu izlietas par jaunu kažokādas izstrādājumus, kas galvenokārt izraisa griešana un līmēšana apstrādes laikā.Tas nav kvalitātes problēma tāpēc, ka jebkura fiziska kažokādas izstrādājumi visiem ir šī parādība.

2. Sakarā ar dažu apgaismojuma problēma tur varētu būt nelielas krāsu atšķirības uz noteiktiem produktiem.Kažokādas dažādu partiju var arī radīt nelielas krāsu atšķirības

3. Mūsu kažokādas izstrādājumi lielākoties ir roku darbs, tāpēc neliela atšķirība mērījumos ir neizbēgama

Piegāde

* Lielākā daļa no mūsu darījumu tiek veicināta ar bezmaksas piegādi (atsevišķās valstīs), ko Ķīna post, Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs vieta jūsu pasūtījumu, ja jums ir nepieciešams, preču steidzami.

* Objekti tiek arī pildīta ar blistera un kasti,mēs atbalstām piegāde pa pastu Ķīnas/HK post/UPS/DHL/FEDEX/EMS/NL post/B pastu,lūdzu, ļaujiet 5-35days sasniegt.

* Lai nodrošinātu jums saņemt savu pasūtījumu ar nodokļiem vai nodokļu zemāku par importu,mēs paziņo, ka tā ir kā ?dāvanu?ar mazāku vērtību,ja visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.

Maksājuma

* Maksājumu ir paredzēts saņemt 3 dienu laikā no izsoles tuvu.

*Darījuma ir mūsu vēlams maksājumu metodi,mēs arī pieņemt dažādus maksājumus, T/T,Western union,Money gram un tā tālāk.pls sazinieties ar mums, vispirms lai apstiprinātu jūsu priekšroku veidā.

Atgriezties&Maiņas politiku

* Visi mūsu piedāvājumi ir nodrošināti ar 100% apmierinātības garantija,ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ,preci ir iespējams atgriezt, mums tā?s original condiion par kompensācijas vai apmaiņu.Pirms pastu mums atpakaļ preci,lūdzam, sazināties ar mums sīki atgriešana un apmaiņa instrukcijas.Mēs atdotu visu savu naudu, izņemot kuģniecības un pārkraušanas maksu pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriešanās objektus.

Atsauksmes politika

* Mēs sniegs pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad maksājums ir saņemts,Lai veicinātu veselīgu Ali kopienas,mēs ceram, ka jums būs darīt to pašu par mums.Mēs vēlamies, lai jūs saprastu, ka mēs novērtējam klientu apkalpošanas vareni.Ja jums ir kāda neapmierinātība,lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms mūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs esam pārliecināti, ka vienmēr ir risinājums, un mēs esam pārliecināti, negribu sliktas atsauksmes, būt tur, kur darījums beidzas.

Piezīmes

* Samaisa, lai laipni,OEM lai apsveicami.

*Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs sniegs atbildi ASAP.



Keke Man16
2021-02-08
5/5
Battery as in the photo in the description, complete with screwdrivers and a blade for disassembly of the column. I haven't checked the case yet.
Travieso 1319
2021-01-23
5/5
successfully replaced the old battery in my JBL Clip 2
Alesliejr
2020-11-12
5/5
Delivery exactly one month from the day of order
Jlsthompson
2020-10-26
5/5
As native
Aslanlarlar
2020-09-18
5/5
The goods went almost two months. Complete with a battery two screwdrivers and an additional plastic tool for opening the JBL case. On YouTube there is a video of this company (Cameron Sino) showing a sequence of actions when replacing. After the replacement, everything works well. The only problem is the self-tapping and USB plug JBL.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti