Tagi: arduino uno wavgat, arduino džemperis, arduino skatīties, ds3231sn, arduino rtc, arduino nano, ds3231 i2c rtc modulis, ardino, rtc ds1307, DS3231.

€8.43 €9.92
  • Pieejams
  • w98378


  • Barošanas Spriegums: 3.3 - 5 .5 V
  • Veids: Sprieguma Regulators
  • Iepakojums: TQFP
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pieteikums: Dators
  • Darbības Temperatūra: kā apraksts
  • Modeļa Numurs: DS3231 AT24C32
  • stāvoklis: Jauns
  • Izkliedes Jauda: kā apraksts
  • Zīmola Nosaukums: diymore

DS3231 ir zemas izmaksas, ļoti precīzi I2C reālā laika pulksteni (RTC), ar integrētu temperatūras kompensāciju kristāla oscilatoru (TCXO) un kristāla.Ierīce ietver akumulatoru ieejas, atvienojiet galveno barošanas un uztur precīzai hronometrāžas.Integrēta oscilatoru ilgtermiņā uzlabotu precizitāti ierīces un samazina skaitu komponentes no ražošanas līnijas.Ar DS3231 ir pieejams tirdzniecības un rūpniecības temperatūras diapazons, izmantojot 16-pin 300mil TIK pakete.

RTC apgalvo, sekundes, minūtes, stundas, diena, datums, mēnesis un gads informācija.Mazāk kā 31 dienu laikā pēc mēneša beigu datuma, korekcija notiek automātiski, tostarp korekcijas garais gads.Pulkstenis darbojas vai nu ir 24 stundas vai joslas / AM / PM norāde uz 12-stundu formātā.Paredzēti divi konfigurējami signālu, pulksteni un kalendāru var iestatīt, lai kvadrātveida vilnis produkciju.Adrese un dati tiek pārsūtīti pēc kārtas, izmantojot I2C divvirzienu autobusu.

Precīza temperatūras kompensēt sprieguma atsauces un salīdzināmo iecirkņa uzrauga statusu, VCC, lai noteiktu enerģijas atteices, nodrošināt reset, izvadi, un, ja nepieciešams, automātiski pārslēdzas uz rezerves enerģijas apgādes.Turklāt / RST pin uzrauga, kā radot µP reset manuāli.

Ietaupiet laiku un augstas precizitātes papildus, DS3231 arī ir dažas citas funkcijas, kas paplašina sistēma ar daudzām papildu funkcijas un dažādās iespējas.Ierīce apvieno ļoti precīzs digitālais temperatūras sensors, izmantojot I2C * interfeisu, lai piekļūtu to (kā pašā laikā).Šīs temperatūras sensoru precizitāte ir ± 3 ° C. On-chip barošanas vadības shēmas var automātiski noteikt un pārvaldīt galvenais un gaidīšanas režīma jauda (t. i., zemsprieguma akumulatoru), lai pārslēgtos starp barošanas.Ja galvenais enerģijas padeve, ierīce var turpināt sniegt precīzu laiku un temperatūru, darbības netiek ietekmēta.Ja galvenā elektroenerģijas re-strāvas vai sprieguma vērtības atgriežas ietvaros pieļaujamā diapazonā, on-chip reset funkciju var izmantot, lai restartētu sistēmu mikroprocesoru.

Moduļa parametri:

1 Izmērs: 38mm (garums) * 22mm (W) * 14mm (augstums)

2 Svars: 8g

3 Darbības spriegums :3.3 - 5 .5 V

4 pulksteņa mikroshēma: augstas precizitātes pulksteņa mikroshēma DS3231

5 Pulksteņa Precizitāte :0-40 ° diapazonā, precizitāti 2ppm, kļūda bija apmēram 1 minūti

6 kalendārs, modinātājs ar diviem

7 programmējamas kvadrātveida vilnis izejas

8 Reālā laika pulksteni ģenerators sekundes, minūtes, stundas, dienas, datuma, mēneša un gada laika grafiku un nodrošina derīga līdz 2100. gadam garais gads kompensācija

9 čipu temperatūras sensors, nāk ar precizitāti ± 3 °

10 atmiņas čipiem: AT24C32 (glabāšanas ietilpība 32K)

11.IIC autobusu interfeisu, maksimālais pārraides ātrums 400KHz (darba spriegums 5V)

12 var kaskādes ar citiem IIC ierīces, 24C32 adreses var shorted A0/A1/A2 mainīt noklusēto adresi, kas tiek 0x57

13 ar uzlādējamu akumulatoru LIR2032, lai nodrošinātu sistēmas pēc strāvas zuduma, pulkstenis pārvietot jebkura fiziska normāli

14 Iepakojums: viena anti-static iepakojums

Instalācijas instrukcijas (par Arduino uno r3, piemēram):

SCL → A5

SDA → A4

VCC → 5V

GND → GND

Piegāde saraksts:

1.DS3231 a modulis (pārbaudīts laba viela iepakojums )

Piezīme: nav inclue akumulators,tas nepieciešams tikai 0.01 dolāru,tas nav safty, lai kuģis ar gaisa pastu.ceru, ka jūs varat izpratne

(2) elektronisko datu failu (tostarp testa procedūras Arduino, PDF formātā shēmas, datu lapas)



Amandafrontany
2020-11-18
5/5
Great item

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti