Tagi: akvārija zivju tvertnes, par akvāriju gliseris, akvāriju mini, nano akvārijs, akvāriju extern filtrs, stikla sievietēm, filtrē akvārija sūknis, stikla cauruli dūmiem, ūdens filtrs, akvāriju nicrew.

€4.72 €8.73
  • Pieejams
  • w98022


  • Feature1: gliseris
  • Jauda: NAV
  • Zīmola Nosaukums: NICREW
  • Feature2: Akvāriju Lily Pipe
  • Spriegums: 110-240V
  • Veids: zivis

NICREW Akvāriju Lilija Stikla Caurules Ieplūdes un Aizplūdes ar Virsmas Gliseris 13mm 17mm par Akvāriju Stādīt Tvertnes Zivju Tvertnes Filtrs

Ieplūdes Caurules

Stikla Pieplūdums ir paredzēts transportēt ūdeni no akvārija, lai ārējo kannu filtru.Šis vienkāršais dizains stikla caurule ir iesūkšanas šķēlumiem.Lietošanai ar rāmi-mazāk akvāriju tvertne.Pateicoties tās spraugas veidā, tā ir priekšrocība, nevis sūkāt nokalta lapām viegli.Tas uzlabo ūdens cirkulācija.Bet, lūdzu, pārliecinieties, vai noņemt lapas iestrēdzis uz ieplūdes spraugām.Šīs caurules tiek ražotas ar stiklu.Tas ir pārredzamību, lai tas netraucētu izskatu akvāriju un tas ir piemērots ūdens augu izkārtojums, jo labas ūdens kārtējā par to.

Izejošās Caurules

Šī izejošās caurules celt tīru ūdeni no filtra saistībā akvāriju.Mērens ūdens cirkulāciju vienmērīgi ietvaros akvārijs ir būtiska, lai saglabātu ūdens kvalitāti un novērstu aļģu izskatu.Tomēr pārāk spēcīgi no plūsmas barošanas filtrs darbojas negatīvi, traucējot veselīgu augšanu ūdensaugiem.Lily Pipe Izplūde ir hidro-dinamiski paredzēti, lai radītu mērenu ūdens cirkulācijas ietvaros akvāriju ideāls izaugsmes ūdens augiem.

Izmantošana

Bīdāmās Lily Pipe Izplūde virs ūdenslīnijas, ļauj to izmantot arī kā stikla aerators, kas novērš taukainas virsmas plēvi.Arī jūs varat novērst trūkumus skābekli nakts laikā.

Galvenās Iezīmes:

1. Akrila Virsmas Gliseris labi veikts, nesāpēs, zivis un garneles.Virsmas gliseris efektīvi skims izšķīdušo organisko un citus atkritumus no ūdens virsmas jūsu akvāriju. 2. Regulējama Ieplūdes Plūsma Noņemams, pagriezt apkārt, lai regulētu plūsmu. 360-grādu ieplūdes pludiņš ir novietots konsekventi pie virsmas un plūsmas kontroles vārsts, kas ļauj jums, lai palielinātu vai samazinātu plūsmas ātrumu, lai savu filtru. 3. Piegādāt tīru ūdeni no filtra ar atbilstošu ūdens plūsmas ātrums-4. Izgatavots no Augstas Kvalitātes Dod lielisku izskatu, lai jūsu akvāriju. 5. Resnākas Caurules Sieniņu biezumu 2mm, vēl spēcīgāku.

Atsauksmes:

Piezīme:

13mm der 12mm iekšējo diametru ūdens caurules. 17 mm der 16 mm iekšējais diametrs ūdens pīpes.Lūdzu, Ņemiet vērā, Ieplūde un Aizplūde Ostas Diametru.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar pārdevēju!

Kas ir Kastē:

1 * NICREW Ienākošās vai Izejošās Caurules Vai Ieplūdes un Aizplūdes cauruli uzstādīt.

Atsauksmes:

1. Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi. 2. ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes. 3. Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu. 4. Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.



Stone Andersito
2020-08-23
5/5
Отличные скиммеры, стекло. Пришли быстро. Жду фильтр, должен прийти, установлю, дополню отзыв.
Gans4883
2020-10-22
5/5
Fantastic! Very good! Highly recommended!
Holajuankcho
2021-01-29
5/5
Delivery to Ukraine 21 days. Everything matches the description and photo. Great thing, worth the money. I recommend the seller
Marcoo118
2021-01-28
5/5
It took 45 days from China to Portugal. Seems ok. Levou 45 dias da China a Portugal. Parece ok

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti