Tagi: rorch, 1010 displejs, 18650 lādētāju, 9v lādētāju, sony xperia capy, logo sony akumulatoru, ipx8 lāpu, sony z5, aaa akumulatoru recharg, maizu tālruni.

€9.15
  • Pieejams
  • w96602


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Sony
  • Nominālā Jauda: 2900mAh
  • Iestatīt Tipu: Baterijas Tikai
  • Modeļa Numurs: LIS1593ERPC
  • Veids: Li-ion

Šis produkts tiek nodrošināts, ka tas ir iegādājies no Sony mobilo tālruņu ražotāji piederumi pārdošanas kanālus , absolūti 100% patiesi oriģinālu.

Baterijas Tips: LIS1593ERPC Akumulatora kapacitāte:2900mAh Sprieguma ierobežojums: 4.35 DVC Savietojams ar: SONY Xperia Z5 E6883 E6633 E6653 E6683 E6603 Akumulatoru Izcelsmes Valsts: Ķīna Iesaiņojums specifikācija: Beramkravu Lūdzu, ņemiet vērā:

Akumulatora modelis: LIS1593ERPC,Lai SONYH Xperia Z5 E6883 E6633 E6653 2900mAh

Pirms pērkat, pārbaudiet, cik daudzi mAh jūsu sākotnējo akumulatora kapacitāte tas ir?

Lai izvairītos no pasūtīšanas nepareiza veida akumulatoru.

Svarīgi: Jauni Litija Jonu akumulatori ir PILNĪBĀ UZLĀDĒTS, un PILNĪBĀ IZLĀDĒJIES 2 līdz 3 reizes, pirms to PILNĪBĀ KONDICIONIERI.Lūdzu, atcerieties, ka jaunu Litija-Jonu akumulatora optimālais darbības līmenis un ilgmūžība ir sasniegts tikai pēc 2 līdz 3 pilniem uzlādēšanas un izlādēšanas cikliem.Pēc tam, kad jūs iet caur 2 līdz 3 cikliem, jūs nekad ir stāvoklī, akumulators atkal!

Visu sarunu un gaidīšanas laiks ir aptuveni, atkarībā no operatora tīkla iestatījumus, signāla stiprums un izvēlētajām funkcijām.Sarunu un Gaidīšanas laiks būs mazākas Analogo režīmu, kā norādīts iepriekš.

Atcerieties, lūdzu: Jums ir nepieciešams, profesionālas tehnoloģijas, lai mainītu iebūvēts akumulators.Mēs iesakām, ka jums iet mobilo telefonu remontdarbnīcu, lai to instalētu.

Kad jūs iegādāties objektu, Ja kaut kas neparasts notiek: jūs neesat saņēmis rakstus, vai tas nesakrīt ar aprakstu, vai citu iemeslu dēļ jūs neesat apmierināts.Neatstājiet komentāri neitrāls (vai negatīvo) vai atvērt strīdu viegli, nevilcinieties rakstīt sazināties ar mani.Mēs darīsim visu iespējamo pakalpojumu, lai atrisinātu jūsu problēmu.Es domāju, ka laba komunikācija var visu atrisināt.Vēlreiz, liels jums paldies.

Mēs kuģis savu vienumus, cik drīz vien iespējams pēc maksājuma veikšanas.Kā mēs visi zinām, tāpēc, ka baterijas ir bīstamo kravu piegādes laiks no tīra akumulators būs ilgāks nekā parasti.Ja jums ir kādi jautājumi, tranzīta, jūs varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas jebkurā laikā.Ja tu nesaņemi paketi uz ilgu laiku, tas nenozīmē, ka tā ir zaudēta.Jums var būt sasniedzis vietējā pasta nodaļā vai jūsu pastkastē.Ierašanās laiks parasti ir no 30 līdz 50 dienām.Paldies



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti