Tagi: tamborēšanas āķis led, tamborēšanas āķis komplekti, grāmatu tamborēt, adīt needl, āķis adīt, āboliņš tamborēšanas āķis, 10mm tamborēšanas āķis, tamborēšanas adatu koka, Milzīgs Tamborēšanas Āķa Komplekts, izšūšanas komplekts.

€11.81 €15.54
  • Pieejams
  • w96335


  • Materiāls: plastmasas
  • Veids: Tamborēšanas Āķis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apgaismota Tamborēšanas Āķa Komplekts,Lielu izgaismotu tamboradatas Uzlādējams Gadījumā 15mm 10mm 12mm 9mm 7mm 8mm

Tas pielāgojas dažādiem apgaismojuma apstākļiem, lai tamborēt bez piepūles un skaidri redzēt, ar tumšu diegu.Jūs varat tamborēšanas uz ceļa ceļojums ar automašīnu, un turpināt darbu pie sava projekta, kad gaismas ir par filmu.Slēdzis ir Pressswitch, lūdzu, Presslightly.

Ātri un portatīvo maksas: USB uzlāde var tikt veikta ar sienas adapteris, strāvas banka vai datorā u.c.Glītu gadījumā tur viss organizēts, ērti veikt uz vietas.Ideāls kā tamborēt dāvanu.

Ērts Rokturis: tamboradatas ir ērti turēt un tamboradatas ir ļoti izturīga.Izgaismotas tamboradatas ar smooth finish nav aizķerties.Izbaudiet savu tamborēšanas laiku kopā ar ģimenēm.

izmērs:15 mm,12 mm,10 mm,9 mm,8mm,7mm

Materiāls:plastmasa

krāsa:violeta

Iepakojuma Saturs:

6 * Tamborēšanas vadītājs (15 mm 12 mm 10mm 8mm 9mm 7mm)

1 * tamborēšanas rokturis

1 * plastmasas uzgriežņu atslēgas

1 * Metāla atslēgu

1 * usb kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti