Tagi: balts izdegšanas samta auduma, 3m auto lentes, auduma līmi lentu, auduma lentes, whashi lentes, Kokvilnas Audums, stiklšķiedras lente, kapton, šūt lentes, adīt ar līmlenti.

€6.47 €7.44
  • Pieejams
  • w95712


  • Sertifikācija: NAV
  • Veids: Lentes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ

Specifikācijas: 2.5 cm plata*5m Garums*2mm bieza

Temperatūras izturība: 130High temperatūra

Krāsa: Melna lentei ir jauns risinājums BenzCSqueaky lentes.Specifikācijas:wide25MM*Ilgi contract5M*thick2MM Temperatūras izturība:130High temperatūra lietošanas metode:lentes šis produkts ir pārklājās un brūču ar pietiekami daudz spriedzes,Nospiediet beigu stingri,Labas kvalitātes,Izturīga, ilgi!

LIETOŠANA: Nenormālu troksni durvju logu:Tā ir uzlīmēts uz dzelzs kopīgu durvīm un durvju rāmi,Tas parasti ir uzlīmēts uz dzelzs blakus durvīm,Tik skaista un stingra.(Tīru vietu, pirms ielīmēšanas)

Raksturīga:Atrisināt problēmu, auto durvis un logi、Centrālās vadības neparastu skaņu,Spēcīgus viskozitāte、Korozijas izturība、mīksto、Nodilumu、Augstas un zemas temperatūras izturību.

Darba videi Piemērotā temperatūrā-60~150Working augsts grunts temperatūru.

Struktūra:Augstas kvalitātes poliamīda flannelette ar novecošanu izturīgas un augstas viskozitātes akrila spiediena jūtīgu līmi.

Raksturīga:augstas viskozitātes、Nav bīstamu vielu、Korozijas izturība、Nav trokšņa, Laba elastība,、Eļļas izturīgs、Temperatūras izturība、Līdzsvara neapzināts spēks、Stabilu izskatu(Bez tilpuma)、Zemas temperatūras izturība、Šķīdinātāju bezmaksas

Uzglabāšanas periods:23℃×65%RHlower,Var uzglabāt oriģinālajā iepakojumā box12Months. [Jautājumiem, nepieciešamības uzmanību]:Saglabājiet līmēšana virsmu tīru,Ne putekļu,Ūdens tvaika,Eļļas piesārņojumu,Lūdzu, glabājiet to vēsā vietā,Izvairīties no augstas temperatūras,mitruma,sargāt no uguns.



Livetru Free
2020-11-14
5/5
Super tape!!!!
Steven28a
2020-08-18
5/5
Good seller

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti