Tagi: cr 6 se, cr123a, displeja mi a2 m1804d2sg, akumulatora bm45, pāļu ag10 litija, rezerves ekrāna xiaomi a2 lite, saft, akumulatora fdk, akumulatora er14505, akumulatora cr17345.

€15.20 €17.88
  • Pieejams
  • w93621


  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: AA
  • Zīmola Nosaukums: CAMFM
  • Nominālā Jauda: Citi
  • Baterijas Tips: LiMnO2
  • Modeļa Numurs: CR6 L

2GAB CR6L CR6 L Pisuāra Sensors Automātiskās Tualetes Skalošanas 3 v Baterijas ir Augstas Kapacitātes Litija Akumulatoru FUJI par FDK ražots Japānā

Modelis : CR6 L

Spriegums : 3 V

izmērs :14 x 50.5 mm

Ieteicamais maksimālais nepārtrauktas izlādes strāva : 35

Uzglabāšanas temperatūra : augstākā 70 grādiem pēc Celsija

Darba temperatūra : - 10 ~ + 60 grādiem pēc Celsija

Uzņēmuma Profils :

Laiks ir pagājis, kopš 1996. gada, mums ir galvenokārt vērsta uz to, lai sekmētu pasaules modernāko bateriju produktu un tehnoloģiju vairāk nekā 20 gadus.

Akumulatora enerģijas tehnoloģijas ir izcili un tirgus mainās ar katru dienu.Lai labāk mantot un inovācijas, mums ir ievesti baterijas vairāk nekā 6000 Artikulus noliktavā.Produkts izmanto vāciņu militāro, tirdzniecības, rūpniecības un civilās nozarēs.

Papildus aģents pārdošanas pasaulē pirmo-line zīmolu baterijas, mums arī ir OEM, ODM produktu dziļās pārstrādes pakalpojumiem, tehnoloģijām, arvien vairāk speciālistu.

Pēc gadiem pētniecības un prakses akumulatora enerģijas tehnoloģiju un nepārtrauktu kvalitātes uzlabošanas, mēs esam ieguvuši atbalstu un solījumu daudz nozares kolēģiem un izcilu klientu, un ir ieguvusi labu reputāciju un atpazīstamību nozares attīstību.

Mēs esam dziļi pagodināts par šo un izsakām sirsnīgu paldies!

Ģenerāldirektors: Joen

E-mail:[email protected]

Padomi:

1. Pateicos jums ļoti daudz, lai iegādātos mūsu produkciju.Lai nodrošinātu, ka jūs varat saņemt preces, cik drīz vien iespējams, mēs organizē sūtījumu, divu darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

2. Kad jūs saņemat preci, lūdzu, izmantojiet to atbilstoši sākotnējiem tehniskajiem nosacījumiem, nav bojājumu vai nepareizas lietošanas, pievērst uzmanību uz drošības un izvairītos no traumām.

3. Ja jums atrast jebkuru defektiem, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā 7 dienu laikā pēc preču saņemšanas, mēs atrisinātu tā, lai jums, cik ātri vien iespējams.

4. Mēs neuzņemamies atbildību par jebkādiem zaudējumiem vai bojājumiem, kas radušies cilvēka darbības dēļ.Ja tas nav piemērots, kuras esat iegādājies, mēs atmaksāsim jums pēc iespējas ātrāk, neietekmējot otrajā pārdošana.Bet kravu pārvadājumu, sedz pircējs.

5. Atkal, mēs vēlētos izteikt savu visdziļāko pateicību jums par jūsu uzticību un sapratni.Mēs arī novēlam veselību un daudz laimes un visu to labāko!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti