Tagi: kolizejs, liels eikalipta, taras vīraka turētājs, aromterapijas difūziem, kafijas veikals, salvija balts, profesionāla automašīnas atsvaidzinātāji, j smērvielas, aromāts difūziem, deglis eļļa.

€5.10 €7.85
  • Pieejams
  • w91993


  • Sastāvdaļas: ĒTERISKĀS EĻĻAS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: HIQILI
  • Ēteriskās Eļļas Tips: Tīra Ēteriskā Eļļa
  • Modeļa Numurs: Fenheļa Cajeput Timiāns Kampars
  • Vienuma Tips: Ēteriskās Eļļas

* Vaniļas ēteriskā Eļļa Tīra vaniļas eļļa cīnās ar iekaisumu, darbojas kā antidepresants un ir augsta līmeņa antioksidanti. * Krustnagliņas ēteriskā Eļļa Sekmē sirds un asinsvadu veselības, mutes veselības, imūnsistēmas veselību. * Bergamotes ēteriskā Eļļa Ādas attīrīšanas, emocionālo atbalstu. * Pačūlijas ēteriskā Eļļa Palīdz mazināt nervu spriedzi vai uztraukumu un nomierina prātu laikā, personīgo pārdomu un meditācijas. * Mirres ēteriskā Eļļa Palīdz, lai šķīstī un attīra ādu. * Rožu ēteriskā Eļļa Veicina ādas veselību/izskatu, emocionālo līdzsvaru. * Citrona Ēteriskās Eļļas, Lai palielinātu enerģijas, gremošanas un elpošanas atbalstu, tīrīšana. * Greipfrūtu ēteriskā Eļļa ādas Tīrīšana, veselību, uzmanību. * Kanēļa ēteriskā Eļļa Nodrošina vielmaiņas funkcijas, mutes veselības, tīrīšana. * Muskatsalvijas ēteriskā Eļļa Nodrošina veselīgu hormonālo līdzsvaru, spriedze, emocijas. * Citronellas ēteriskā Eļļa Atbalsta veselīgu elpošanas sistēmu un palīdz arī atpūta. * Vetivēriju Ēteriskās Eļļas, Miers un groundedness. * EikaliptaĒteriskās Eļļas Rada optimismu un koncentrēšanos, mazina stresu un skumjas, un veic spēcīgu camphoraceous aromātu.Par Mūsu Produktu:

*100% Tīra 30ml Ēteriskās eļļas, Aromterapija

*Nav Piedevu, Nav Pildvielas, tikai tīra ēteriskā Eļļa.Nelokāmo apņemšanos augstākās kvalitātes produkciju

*Ideāls Ēteriskās Eļļas kopumu, Aromterapijas eļļas,Eļļas difuzori,gaisa mitrinātāju, eļļas,Eļļas Degļi,Spa un Gaisa Attīrītājs

*Katra ēteriskā eļļa nāk ar 10 ml dzintara brūnās pudelēs.Tas palīdzēs eļļas, svaigi un palīdz pret gaismas sadalīšanās

*Brīnišķīgu Ēterisko eļļu dāvanu komplekts variants,kas ir modes pietiekami, un būtu brīnišķīgi, lai nosūtītu to uz ģimeni vai draugiem

Priekšrocības difūzijas ēteriskās eļļas:

1.Attīra gaisu no putekļiem un baktērijām

2.Atver airways

3.Ietekmē garastāvokli

4.Uzsūcas viegli iestāde

Paketē iekļauts:

1 x Pudele, ēteriskā Eļļa 30ML

Atbalsta veselīgu elpošanas, ādas, tīrīšana. * Piparmētru ēteriskā Eļļa Stimulē koncentrēšanās un skaidra domāšana, mazina nogurumu, un veic spēcīgu piparmētru aromātu.Brīnišķīgi, lai gremošanas/elpošanas funkciju, enerģijas, dzesēšanas. * Tējas Koka Ēteriskās Eļļas Veicina garīgo spēku un mieru, noņem stresu, nes siltu un pikantu aromātu.Tīrīšana, veselīgu imūnsistēmas funkciju, ādas sejas. * Bazilika ēteriskā Eļļa modrība; atbalsta kakla muskuļu/locītavu, menstruācijas. * Jasmīnu ēteriskā Eļļa Ādas veselību, līdzsvarotu garastāvokli. * Ilang-ilang ēteriskā Eļļa Veicina veselīgu ādu un matiem, nomierinoša. * Citronzāles ēteriskā Eļļa Ražu mieru un skaidrību, mazina nogurumu un jucekli, un veic spēcīgu citronu līdzīgu aromātu. * Vīraka Ēteriskās Eļļas, Atbalsta veselīgu šūnu veselību, ādu, emocijas. * Apelsīna ēteriskā Eļļa Veicina optimismu un mieru, mazina dusmas un depresiju, un veic svaigu, saldu apelsīnu miziņas aromātu.Emocionālo līdzsvaru, vispārējo veselības stāvokli, tīrīšana/attīrīšanas, antioksidanti.

* Lavandas ēteriskā Eļļa Universāla eļļa.Nomierinoša, ādas veselību un atveseļošanos, garšas.Palīdz kognitīvo funkciju un modrība, mazina trauksmi un depresiju, un ietver sevī ziedu aromātu. * Ciedra ēteriskā Eļļa Uzlabo ādas toni un arī mitrina vielmaiņu. * Rozmarīna ēteriskā Eļļa Veicina veselīgas gremošanas, elpošanas funkciju, veselīgu matu/galvas ādas. * Timiāna ēteriskā Eļļa, Tīrīšanai, attīrīšanai, veselīgu imūnsistēmas funkciju. * Melno Piparu ēteriskā Eļļa Veicina ādas veselību/izskatu, emocionālo līdzsvaru. * Cajeput ēteriskā Eļļa Palīdz veicināt garīgo asumu un mazināt nogurumu. * Kampara Ēteriskās Eļļas Veicina aktivitāti sirds un asinsvadu sistēmu, vielmaiņu, gremošanu, sekrēciju un izdalīšanos. * Cipreses ēteriskā Eļļa Palīdz veicināt uzticību, stabilitāti, atjaunošana.Palīdz mazināt skumjas, zaudējums, dusmas. * Fenheļa ēteriskā Eļļa Veicina veselīgu gremošanu,Nomierinoša un nomierinošas. * Ģerānijas ēteriskā Eļļa Palīdz veicināt drošību, tuvību.Palīdz mazināt trauksmi, depresija, garastāvokļa nelīdzsvarotība, stress. * Ingvera ēteriskā Eļļa Veselīgu gremošanu, nodrošina muskuļos un locītavās, sejas, kukaiņi. * Kadiķu Ogu Ēteriskās Eļļas Palīdz veicināt vielmaiņu, noņem worriness, gloominess, bailes. * Priežu Skuju ēteriskā Eļļa, Antibakteriāla, pretsāpju, diurētisku, rosinošs, antiseptiska. * Mandarīna ēteriskā Eļļa Tīrīšana, veselīgu imūno sistēmu. * Kumelītes ēteriskā Eļļa Palīdz veicināt miers, atpūta.Palīdz mazināt dusmas, trauksme, depresija, bailes, aizkaitināmība, vientulības, PMS un stresa. * Sandalkoka ēteriskā Eļļa Ādas veselību, nomierinoša, zemējumu.

, Kā Vislabāk Izmantot Šīs Eļļas:

Ir daudzi, daudzi veidi, kā izmantot mūsu Ēteriskās Eļļas, šeit ir tikai daži...

Eļļas Degļi - Viens no populārākajiem veidiem ir izmantot tos ar eļļas degli.Pievienojot dažus pilienus uz jūsu eļļas degļu radīs ilgstošu skaistu aromātu, jūs varat arī sajauc eļļu, lai izveidotu savu smaržu.

Pirts - Pievienojot dažus pilienus mūsu eļļas, lai jūsu vannas rada debesu, dabas un tīra smarža, un ir izrādījies ļoti efektīvs veids, kā iegūt visvairāk mūsu ēteriskās eļļas.



Giovanni L2006
2020-12-04
5/5
Dear Seller, First of all I appreciate the seller for its very nice packing. Because of packing, it reached safely to me. I also appreciate the courier for their fast delivery. Since I have not tested.
Mikola 52
2021-01-14
5/5
52 days to Budapest. Packaging and the prodict is fine. Thanks and best regards.
Sherryhack
2020-11-13
5/5
The oil it's fast, the smell of it good ונוכח throughout the room. I use במבער with candle. The smell of the oil מורגש along all day.
Miheeva Katt
2021-01-23
5/5
it has just arrived. good packaging
Sergant B Net18
2021-01-20
5/5
Наконец то получила через 2 месяца+, упаковка отличная, спасибо.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti