Tagi: stobra gala, carnotaurus dinozauru, klp ibc, dārza lietus, ibc tvertne, dārza nojume uzglabāšana, caurules dn40, vāks ibc, soma degvielas, ibc.

€5.21 €6.94
  • Pieejams
  • w90231



Aizzīmju Punktiem:

1、Kvalitātes Materiāls: Šajā IBC tvertnes vāks ir izgatavots no augsta blīvuma polietilēna un ir izturīgs, piemērots IBC ūdens tvertnes, lai nodrošinātu tīru un hermētiskos interjeru.

2、Vairākus Stilus: dažādi stili, no kuriem izvēlēties (noslēdzošs vāciņš, divguļamā caurumu noslēdzošs vāciņš, elpošanas vāciņu), plaši izmanto ķīmijas, farmācijas, pārtikas un citām nozarēm.

3、Plaši Piemērojama: Šis ierobežojums tiks piemērots Šulcs, Greif, Pase, Bonar, Ultratainer, Megatainer, Lai Clawson, Mamor, Snyder & Daudzi Citi Zīmoli & Modeļi, Plastmasas IBC ir, Beramkravu Uzglabāšanas Konteineri & Izsmidzināšanas Tvertnes.

4、Elpa Dizains: Lieliska cepurīte ar elpu dizainu, it īpaši, ja jums ir nepieciešams, lai urbt ārā, lai uz leju, tekne vai beramkravu galvas pieguļošas, izmantojot top!

5、Praktiskai Lietošanai: IBC konteinera vāks ir premium IBC veste sadaļā, kas ir ideāli piemērota glabāšanai un pārvadāšanai, šķidriem produktiem.

Specifikācija :

Izmērs: iekšējais diametrs ir par 16.3 cm/6.42 gadā

Materiāls: plastmasa

Savienojuma tips: vītne

Darbības joma: t mucās

Stils: noslēdzošs vāciņš, dubultu caurumu noslēdzošs vāciņš, elpošanas vāciņu

Iepakojuma Saraksts:

1*IBC Tvertne

1*Gasket



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti