Tagi: byetee aizkaru, bēša luksusa dušas aizkars, ķīnas aizkari, baldahīni, aizkars dušas, pieaugušo ziemassvētku cepure, audums dušas aizkaru šiks, cortinas de, piejūras milzīgais aizkari, nomirst aizkari, ziemassvētku puķu aizkaru.

€12.02 €17.17
  • Pieejams
  • w89810


  • Materiāls: Poliestera
  • Modeļa Numurs: XL001
  • Stils: Tradicionālā Ķīniešu
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • raksts: Ķīnas ainavu, Ziedu, Putnu

Ķīnas Ainavu Ziedi Dušas Aizkars Kalnu Putnu Poliestera Auduma Vannas Aizkaru Mājas Dekoru, Vannas Istabas Aizkarus Ar 12 Āķis

Produkta Apraksts:

Materiāls:100% Microfiber,ir mierīgs,daudz izturīgāka,nav viegli deformācijas, iespiests modeļiem ir skaidrs,un tas ir ilgāks kalpošanas laiks!

Izmērs Ziņas:

Materiāls: ūdensnecaurlaidīgs poliestera auduma Iepakojums IncludedSize Informācija: 1x Vannas Aizkaru:90x180cm,150x180cm,180x180cm,180x200cm Lūdzu, ņemiet vērā: Digitālā Drukā Aizkari = Aizkaru + Aksesuāru Āķi (bez aizkaru stangas vai dziesmas)Aizkari tiek pārdoti saskaņā ar visu produktu, un aizkari, kreisajā un labajā pusē ir pilns komplekts

Produkta Apraksts:

Pēcpārdošanas pakalpojumu:

1. Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes, un dod mums 5 zvaigznes, kad esat saņēmis preces.Ja jums ir kādas problēmas, vienkārši sazināties ar mums, lūdzu, mēs esam priecīgi kalpot jums.

2. Lūdzu, nosūtiet mums ziņu, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai atvērt strīdu , mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu asap.

3. Mēs tikai ceram, ka jūs varat būt laimīgs iepirkšanās pieredzi mūsu veikalā.

Sūtījumu:

1. Vienumi ir tikai nosūtīti pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.

2. Pareizi detalizētu adrese būtu parādīja, ka, ja jums vietu pasūtījumu.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums asap ja neesat saņēmis iepakojumā 60 darbdienu laikā pēc kuģniecības un ļauj dažas darba dienas, lai pārbaudītu nepiegādāts paketi.

Maksājums:

1. Lūdzu, apstipriniet cenu un citas ziņas, ar piegādātājs, pirms veicat maksājumu.

2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums lasīt visu aprakstu un izvēlēties jūsu iecienītāko kuģniecības metodes, pirms maksāt.

3. Ja jums ir kādas problēmas, vienkārši sazināties ar mums, lūdzu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums



Iruna Dyachok
2020-12-29
3/5
El dibujo se ve borroso.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti