Tagi: magick triku mentalism, burvju triks, liesmas seifs, mentalism burvju grāmata, baby boy sunsuit, ādas burvju seifs, kartes seifs burvju triks, kartes seifs magic, triks, seifs, ilūzija spogulis.

€8.53 €10.66
  • Pieejams
  • w8874


  • Zīmola Nosaukums: doo-wops
  • Veids: Daudzveidīgs Prop
  • izcelsmes vieta: Šanhaja, Ķīna (Mainland)
  • Dzimums: Unisex
  • Materiāls: Plastmasas
  • Vecums: Pieaugušajiem
  • Funkcijas: Posms
  • Darbības Forma: Close-up Magic

Kartes maku

Maks izgatavots no augstas kvalitātes ādas, kas paredzēti kā regulāru seifs.Ar to,jums būs iespēja veikt brīnumus jebkurā laikā un jebkurā vietā.

Ietekme

Laikā performance burvis rokās savu maku, lai skatītājs pirms lūdzot, lai izvēlētos jebkuru karti,parakstīt to un nosūtīt to uz klāja.Burvis tad ļaus pārvietoties klāja un saka, ka, ja viņš nevar atrast izvēlējies karti,skatītāju var turēt maku un tā saturu!Burvis iet caur klāju un izvēlētā karte ir pazudis,bet iekšā maku ir rāvējslēdzējs nodalījumu - un iekšpusē nodalījums ir kartes SALOCĪT uz augšu!Tur ir brīdis elpas paredzēšanu, kā burvis rokās skatītāju kartes risināties - atklājot savu parakstu un radot ievērojamu pieredzi auditorija nebūs aizmirst!

Kas ir labāks veids, kā sniegt savu vizītkarti kā ar šo triks!

Attiecībā uz pircēja Lasīt:

Produktu Wa rni ng: 1. Lūdzu, jautājiet par explaination vide o par precēm, kad jūs pasūtīt. 2. Produkts netiek iekļauti Akumulatoru, jo kuģniecības perso ny nav atļauts uz kuģa. 3. Burvju triks ir mestery, ka veidojums ko esat saņēmis, iespējams, nav jums iedomāties.Jūs varat lūgt video, pirms jūs orderd

Shipme nt:

1. Kad yo u vieta, vai der, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa. (Lielākā daļa elementu ir bezmaksas piegāde, jums nav nepieciešams maksāt par kuģniecības maksa pie šāda veida).Mēs nosūtīsim posteņi 2 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

2. Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

3. Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

4. Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Paym valdība:

Mēs pieņemam jebkuru maksājumu, ko jūs vēlaties, jūs varat sazināties ar mums pirmais, ja vēlaties izmantot citu maksāšanas.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

1. Mēs jums atmaksāsim, ja atgriešanās priekšmetus, 3 dienu laikā no jūsu saņemšanas priekšmetus jebkura iemesla dēļ, bez jebkādiem bojājumiem vai zaudējis.Un pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

2. Visi veidojums izsūtīt tiks pārbaudītas ar ourself pa vienam, tāpēc, ja kādas problēmas, lūdzu, sniedziet mums kādi pierādījumi (foto vai video), pēc tam, kad mēs tās pārskatīšanu, tiks nosūtīts jauns veidojums, lai jūs. (visvairāk laika nav veidojums problēmu, tas ir pircējs nezina, kā spēlēt to)

Atsauksmes & Strīdi:

1. Vienumus, kas jums saņemti kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, būs slove to, lai jūs, neatveriet strīdu.

2. Jūsu godīgs un tiešas atsauksmes un vērtējumi ir ļoti svarīgi, lai mums!Tas parāda, cik godīgi un izpalīdzīgi mēs esam, un tā palīdz izveidot mūsu pareizu ranga šeit nodro scaron.

3. Mēs pieņem jūsu sūdzības un strīdus, kas ļoti nopietni, un mēs veiksim katras rīcības ietvaros iemesls, lai atrisinātu jūsu sūdzību, pirms jūs pēc jūsu atsauksmes.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti