Tagi: ed tālruni, beats somiņa, angel beats kanade, audifonos bluetooh, beat x, eņģelis sita yui, a2 austiņas, beat, beat bezvadu, beat dre.

€4.86 €5.65
  • Pieejams
  • w8841


  • Modeļa Numurs: par Beats Solo 2.0
  • Vienuma Tips: Citi
  • Izmērs: -
  • Zīmola Nosaukums: Rondaful
  • Iepakojums: Jā
  • Atbalsts: Piliens kuģniecība
  • Materiāls: Citi

3,5 mm Kabelis Sitienu Solo2.0 Iebūvēts Mikrofons Remote Austiņas Augstas Kvalitātes 2 Sveces Pagarināšanu Audio Kabelis Beats Solo 2.0

Apraksts:

1. Augstas kvalitātes audio pagarinātāja vads ideāli piemērots jūsu Beats austiņas.Izvēlēties šis kabelis būs labākais lēmums, ko jūs varat darīt.

2. Audio kabelis ir iebūvēts mikrofons remote lietošanai ar viedtālruņiem, mūzikas atskaņotāji vai tabletes.

3. Ar zelta pārklājumu savienotāji, nav likvidācijas dizains, uzlabotas vītā pāra struktūru, perfekto skaņu, un galīgā skaidrība.

4.3.5 mm spraudnis, divi sveces, vienu taisni, vienu "L", 1.2 m/3.94 pēdu garumā. 1.5 m/3.94 pēdu audio vadu (3,5 mm/0.14 līdz 3.5 mm/0.14 gadā).

5. Augstas kvalitātes stereo austiņu kabeli ļauj baudīt mūziku bez traucējumiem.

Parametri (aptuveni):

Garums: 1.5 m/

Pelējuma: 3.5 mm/0.14 L elkoņa līdz 3.5 mm/0.14 taisni

Krāsa: melns, balts, sarkans

Materiāls: PVC

Darbības joma: Austiņas un mobilā tālruņa pieslēgums

Saraksts:

Audio kabelis*1

Maksājumu metodes:

Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar www.ogredogs.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai www.ogredogs.lv.Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums: Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt

nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated.

Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.



Funcmiester
2020-08-25
1/5
I didn't receive the item , I confirmed it by mistake
S Chin P
2020-08-31
3/5
The volume button is not working
Kirill Mihaylov 1993
2020-12-07
5/5
I arrive fast, and it looks good quality, similar to the originals

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti