Tagi: ciparu mērītāju, lcr mērītājs, kondensators tests, pašreizējā testeris, testeri tranzistors, ear mērītājs, ķermeņa tranzistors testeris, hf swr mērītājs, kondensators mērītājs, standziņas lc mērītājs.

€6.99 €11.46
  • Pieejams
  • w8618


  • Mērīšanas Induktivitāte Diapazons: /
  • DC Strāvas: /
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • daudzfunkciju testeris: ear mērītājs
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Mērīšanas Capacitance Range: /
  • AC Strāvas: /
  • Darbības Temperatūra: kā descriped
  • MAIŅSTRĀVAS Spriegums: /
  • Displeja Tips: Ciparu Displejs
  • Modeļa Numurs: inductor kondensators testeris
  • DC Spriegums: /
  • Izmēri: 8*7*4
  • LCD Grafiskais Tranzistors: Inductor Pretestība
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Darba Režīms: /
  • Zīmola Nosaukums: Aramox
  • Mērīšanas Pretestības Diapazons: /
  • Sertifikācija: CE

LCD Grafiskais Tranzistors Inductor Kondensators EAR Metru Daudzfunkciju Testeris

Šo grafisko daudzfunkcionālā testeris, kas sastāv no pretestības + kapacitātes + diodes + inductor + tranzistors +mos.LCD 12864 LCD displejs ar apgaismojumu, pretgaismas krāsa parasti dzeltens-zaļš.Barošana 9V kaudzē akumulatoru.Ja ilgu laiku strāvas padeve, tā var izmantot 2 litija akumulators sastāvs 8.4 v akumulatoru, kā barošanas avotu.

Amats:

*Pievienotās boot spriegumu noteikšanas funkciju.

*Automātiska noteikšana NPN un PNP tranzistoru, N kanāls un P kanālu MOSFET, diodes (ieskaitot dual diode), tiristoru, tranzistori, rezistori un kondensatori un citas sastāvdaļas.

*Automātiski testa pin elements, un parādīt to uz LCD.

*Pozitīvi aizspriedumiem spriegums emitētājs tranzistors var noteikt, atklājot amplifikācijas faktors un pamatnes tranzistors, uz MOSFET aizsardzības diode, utt.

*Mērījumu vārtu sliekšņa spriegums un vārti kapacitāte no MOSFET.

*Displeju, izmantojot 12864 LCD LCD displejs (128*64 rakstzīmes).

*Lielāku ātrumu, efektīvo sastāvdaļu tests: 2 sekundēm (izņemot lielāks kondensators, mērījumu liela kapacitāte arī aizņem ilgu laiku, lai mērītu laiku par 1 minūtēm, ir normāli).

*Ar vienu taustiņu darbība, vara, lai pārbaudītu, viens no galvenajiem, lai iegūtu darbu izdarīt.

*Enerģijas patēriņš izslēgtā režīmā: mazāk par 20 nA

*Automātiskā izslēgšanas funkcija palīdz izvairīties no nevajadzīgiem atkritumiem, taupītu akumulatora enerģiju, uzlabotu dzīves laikā.

Funkcijas:

1. Izmantojot ATmega8, ATmega168 vai ATmega328 mikro kontrolieris.

2. 2x16 raksturs LCD displejs rezultātus.

3. Viens no galvenajiem darbību, automātiska izslēgšanās.

4. Izslēgt pašreizējā ir tikai 20nA, atbalsta akumulatora darbību.

5. Zemu izmaksu versijas neatbalsta kristāla, auto power off. 1.05 k programmatūras versiju ATmega168 vai ATmega328, izmantojot miega režīms, lai samazinātu enerģijas patēriņu, bez mērīšanas.

6. Automātiskās noteikšanas PNP un NPN bipolāriem tranzistors, N, P kanālu MOSFET, JFET, diodes, dual diode, tiristoru kontrolē silīcija.

7. Automātiskās noteikšanas pin izkārtojums.

8. Slieksnis sprieguma un strāvas mērīšanas bipolāru tranzistors, amplifikācijas un avotu krustojuma.

9. Darlington, izmantojot tranzistors var būt augsts slieksnis sprieguma un augsta strāvas pastiprināšanas faktoru noteikšanu.

10. Par bipolāriem tranzistors, diožu noteikšanas un aizsardzības MOSFET.

11. Uz sliekšņa spriegums un vārtu kapacitātes mērījumu vērtību MOSFET.

12. Mērījumu un simbolu, kas atbalsta divas pretestības parādīja, ka augstāko četri cipari un displejs.Pretestības simbolu displejs ir saistīts ar testeri zondes (1-3).Tas var arī pasākuma potenciometra.Ja potenciometrs ir pielāgotas, lai tās beigās, testeri nevar atšķirt starp vidu un abos galos pin.

13. Rezolūcijā par pretestības mērīšanu ir 0,1 oms, augstākā izmērītā vērtība 50M omi.

14. Var konstatēt un izmērīt ar kondensatoru.Augstākais četru ciparu numuru un ierīces displeja.Vērtības var būt no 25pf (8MHz pulkstenis, 1MHz 50pF pulksteni), lai 100mF.Izšķirtspēja līdz 1 pF ( 8MHz pulkstenis).

15. Ekvivalents sērija pretestība (EAR) kapacitātes vērtība kondensators var izmērīt 2UF vērtību.Izšķirtspēja ir 0.01 ω un divu ciparu vērtība ir parādīts.Šai funkcijai ir nepieciešams vismaz 16K flash ATMEGA (ATmega168 vai ATmega328).

16. Divas diodes var parādīt pareizo virzienu simbols.Turklāt uz priekšu sprieguma kritums ir redzams.

17. LED ir noteikusi kā diode, uz priekšu sprieguma kritums ir daudz lielāks, nekā parastais.Dual light emitting diode detektors dual diode.

18. Zener diode var konstatēt, ja reverse sadalījums spriegums ir zemāks nekā 4.5 V. Tas tiks parādīts kā divas diodes, kas var noteikt tikai ar sprieguma.Zonde ieskauj diode simbols ir pats šajā gadījumā, jūs varat noteikt diode nekustamā anoda par 700mV pie sliekšņa spriegums!

19. Ja vairāk nekā 3 diodes klases ir konstatēts, vairākas diodes ir izveidota, lai parādītu papildu neizdevās ziņas.Tas notiks tikai tad, ja diode ir savienota ar visām trīs zondes un vismaz viena ir tipa diodes.Šajā gadījumā, jums vajadzētu izveidot savienojumu tikai ar divām zondēm un sākt mērījumu vēlreiz, pa vienam.

20. Uz kapacitātes mērījumiem, viena diode apgrieztā vērtība.Ar bipolāriem tranzistors var arī novērtētu, ja jūs izveidotu savienojumu bāzes un savācējs vai raidītāju.

21. Tikai viens no visa tilts, kas savieno mērījumus.

22. Ar 25pf vērtību, kas ir zemāka nekā kondensators parasti nav konstatēti, bet ar diode paralēli vai vismaz 25pf šunta kondensators.Šajā gadījumā, jums ir atņemt kapacitāte paralēles daļa.

23. Izturība mazāk nekā 2100 omi var izmērīt induktivitāte, ja jūsu ATMEGA ir vismaz 16K flash.Diapazonā ir vairāk nekā 20H no 0:01mH, bet precizitāte nav labi.Mērījumu rezultāti rāda tikai vienu elementu savienojums.

24. Testa laiks ir aptuveni divas sekundes, tikai kapacitāte un induktivitāte mērījumu prasīs ilgu laiku.

25. Programmatūra var automātiski izslēgt mērījumu skaits, pirms noteikt jaudu.

26. Takts frekvence precizitāti 50 hz signāla pārbaude iebūvēts self-testa funkcija, un pēc izvēles un gaida zvanu (ATmega168 un ATmega328).

27. Izmērīt pretestību papildu aprīkojuma kalibrēšanas izejas ports un nulles kompensēt pašpārbaudes iespēju (ATmega168 un ATmega328).Nepieciešamību 100nF uz 20uF kondensatoru savienotas ar pin 1 un pin kompensēt sprieguma kompensāciju analogā komparatora 3. Tas var samazināt mērījumu kļūdu 40uF kondensators.Korekcijas sprieguma atsauces spriegums tika konstatēts ADC iekšējās atsauces mērījumu, lai pielāgotu iegūt ar paša iekšējais kondensators.



Littlehelpnow2
2021-01-10
5/5
All came quickly and promptly nothing damaged although the parcel was in the usual package
Cruzitone
2020-12-22
1/5
The item was sent knowingly defective. Was packed only in a bag without any substrate. It is clear that with such a package it could not be delivered without damage. Opened a dispute. All video and photo evidence were provided. But the administration of AliExpress decided to return the goods and money. And the cost of reverse sending does not cover the cost of the goods itself. And naturally, I'm not going to lose any more money, and still run to the Mail and try to send the order to the seller back. On the reviews on the quality of the package on this seller were negative. From here we conclude that the seller is just a bug! And it is a pity that the administration of AliExpress is on the side of such sellers. Do not order anything from him!
Kolobenius
2020-12-24
5/5
Broken monitor device
Pyatodin
2020-12-08
4/5
The device was packed in a flight bag, but the device came serviceable, thanks to the seller!
Olechkashnaider
2020-12-21
5/5
Delivered on time, packed with HiLo, for electronic goods well, very Hilo. It's good that I drove without damage. I checked it works-and it pleases. The seller and I recommend it.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti