Tagi: pasūtījuma nažu makstis, 10 nazi keychain, āra sīkrīkus, instrumenti, , nitecore 1200, nazis kabatas, cs nazis taustiņu ķēdi, nazis ar ādas maksti, asus edc nazi, zibspuldzes maksts, mape nazi.

€9.93 €15.52
  • Pieejams
  • w8534


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Ādas EDC Instrumenti, Kabatas Naži Apvalku Retro Apvalku, Jostas ar Lukturīti Maksts Keychain, Ērts, Izturīgs-Black Sh QJS

Funkcijas:

1. Multi-instruments, ar Ādas Maksti Jostas: jauna dizaina, kabatā taktiskās pildspalva ir novietots uz virsmas lukturīti un taktiskais kabatas nazis, kas ne tikai palielina telpu, divas apakšējās kabatas, bet arī nostiprina savienojuma grūts kabatas.

2. Ikdienas veikt rīki apvalku, kas derīgas daudzi EDC, piemēram, nazi, taktiskās pildspalva, lukturītis.

3. 100% Oriģināls Retro Āda : no crazy horse ādas, kas padara to nedaudz laba smarža no ādas .Kā tas ir oriģinālais ādas ,šķiet, saskrāpēts, kā, piemēram, izmantot,to var atjaunot ar roku.

4. Izturīgas un augstas kvalitātes ādas ir soft touch, ērti turēt to jums jostu.

5. Lieliski Piemērotas lietošanai ārpus Telpām : Jums ir dažāda veida EDC viegli pieejama un veikt tos tos drošā vietā, ņem lielu ērtības, lai jūs.Lieliska Dāvana ādas entuziasts ,viņš vai viņa būs pilnīgi baudīt smaržu un pieskārienu sajūtu.

Specifikācija:

Materiāls: Crazy Horse Ādas

Izmērs: 18*13cm

Paziņojums:

1.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēla krāsu.

2.Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

1 x Ādas EDC Rīki Kabatas



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti