Tagi: ego virpu, instrumenti, , kompasa kontūra iekšējā, zīmēšanas kompass uzstādīts noteikums, kkmoon kniežu, ādas koka kompass, aplis koka kokapstrāde, apaļas koka kokapstrāde, koka virpu patronas, bloķēt kkmoon, apaļā centrs meklētājs.

€5.93 €7.23
  • Pieejams
  • w8433


  • Modeļa Numurs: Apaļā Centrs Finder Kompass
  • Materiāls: Citi
  • Mērījumu Diapazons: Citi
  • Zīmola Nosaukums: KKMOON
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde

Lūdzu, esiet laipni norādīja ,sarakstā produkts ir ražots un izplatīts ārzemēs, un saskaņā ar likumiem, tās izcelsmes valsts。

Funkcijas:

Atrast Centru Jebkuras Nelegālās Preces ---

Tas Skaidrs, Centrs Finder Kompass var izdarīt aplī un atrast centru punkts uz neregulāras formas vai aptuvenu objektus ar diametru 200mm/ 7.9 collu.

Universāls, Centrs Finder --- Šajā centrēšanas līdzeklis, ar dažāda izmēra, diametra caurumi rādiuss 10 mm(0,4), lai 150mm(6.0 gadā).To var izmantot visur, kur aplis ir vajadzīgs, der, koka virpošana, mākslas, amatniecības skolu projektiem un apdares kokapstrāde; koka, plakātu, plates, plastmasas, metāla, stikla, kompozītu materiāli, utt.

Skaidrs, Apaļas formas --- Skaidrs, arylic ar skaidru indekss palīdz jums ātri, viegli izvietošanu, jūs varat viegli atrast lielāko apli uz žurnālu, izvairītos no nevajadzīgiem atkritumiem koka stūri, un sasniegt maksimālo jaudu.

Premium Kvalitātes --- Pieņemt premium caurspīdīga akrila materiāls, objekts ir izturīgs, ar labu gaismas caurlaidību un augstas izšķirtspējas.

Viegli Lietot --- Vienkārši pieskarieties neliela nagu vai pin (nav iekļauts) ar centra caurumu, ielikt zīmuli jūsu izvēles diametra caurumu, un griežas ap centrālo punktu, lai padarītu jūsu apļa zīmes.

Specifikācija:

Materiāls: Akrils

Drawable aprindās: rādiuss 10 mm līdz 100 mm

Diametrs: 20cm par/7.87 gadā

Biezums: apmēram 5mm/0.2 gadā

Krāsa: caurspīdīga

Iepakojuma Saraksts:

1 * Apaļas Centrs Finder Kompass

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti