Tagi: augsnes pārbaude, juntek mērītājs, akvārija grunts, baseins testeris, vadītspēja elektrodiem, ph yieryi, testeris, digitālā baseins testeris, apļveida kustības sensors, ek mērītājs.

€32.98 €53.19
  • Pieejams
  • w8331


  • Modeļa Numurs: EK-316
  • Ar Apgaismojumu Vai Nav: No
  • Zīmola Nosaukums: yieryi
  • Displeja Tips: Digitālā

EK-316 Tiešā Augsnes EK Testeris

1. EK-316 ir jauns augstas precizitātes EK testeri, ko var izmantot, lai novērtētu augsnes EK un pārbaudiet tās stāvokli augsnē.Ar automātisko temperatūras kompensācijas funkciju, ir mazāk ietekmē apkārtējās vides temperatūras.Plaši izmanto, piemērots akvāriji, baseini, laboratorijas, augsnes, hidroponika, pārtikas pārstrādes un dzīvnieku audzēšanas jomā. 2. Pārāk augsta vai pārāk zema augsnes EK kavēs izaugsmi kultūrām, dažādiem augiem ir dažādas piemērotas augsnes EK, saskaņā īpašības, mēslošanas līdzekļu pieprasījumu un izaugsmes posmā

Specifikācijas:

Mērīšanas diapazons: 0-4.00 mS/cm Izšķirtspēja: 0.01 mS/cm Precizitāte: ±2%FS Displejs: 4-diqital LCD Vide: Mitruma:

Darbības:

1.Nospiediet ON/OFF pogu, lai ieslēgtu skaitītāju. 2.Vieta, kur zondes līdz vajadzīgajam dziļumam un piesātina augsni, ja nepieciešams, ar dejonizētu ūdeni. 3.Gaida lasījumā, lai stabilizētu. 4.Pēc lietošanas noskalo elektrodu ar ūdeni, lai samazinātu piesārņojuma.Savukārt skaitītāja izslēgta, nospiežot taustiņu OFF

Iepakojuma saraksts :

1 * EK-316 Tiešā Augsnes EK Testeris 1 * instrukcija angļu valodā

Kalibrēšanas:

1.Iegremdēt skaitītāja destilētu ūdeni.Aktivizēt to pēc dažām stundām. 2.Iegremdēt skaitītāja 1413 u s/cm kalibrēšanas šķīduma.Un maisīt to maigi 3.Ļauj lasījumā, lai stabilizētu un ar nelielu skrūvgriezi tum kalibrēšanas trimmeris, līdz displejs rāda "1.41" 4.Noskalo elektrodu ar destilētu ūdeni un sūkāt to ar filtrpapīru.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

J: vai Var produkta jākalibrē ar sevi?Ir kalibrēšanas šķidrums piegādāts?

A : Jā, produkts var kalibrēt ar sevi, bet EK kalibrēšanas šķidrums netiek izplatīts.Jums ir nepieciešams, lai iegādātos EK kalibrēšanas šķidrums ar sevi.Jo vairāk jūs turpināt precizitāti, jo vairāk jums ir nepieciešams, lai kalibrētu produkts, bieži īsā laika periodā.

Q : Vai produkta izplatīt baterijas?Kāds ir baterijas tips?

A : Pirkšanas 1 produkta parasti nav sniegts, jums ir nepieciešams iegādāties pašam.Iegādāties vairāk nekā 5 gabali izplatīt akumulators, baterijas tips ir 4x1.5V (VEICA GROZĪJUMUS 13.AG)

Akumulatora Instalēt:

A: Ja skaitītāja nav iespējams ieslēgt vai displejs izzūd, mainīt baterijas.Atskrūvējiet bateriju nodalījuma vāciņu uz augšu mērītāju un izvelciet akumulatoru korpusu un nomainiet baterijas.Pievērsiet uzmanību, lai polaritātes, akumulators.

YIERYI

YIERYI zīmols tika reģistrēts 2016. gadā. Galvenie produkti ir refraktometri, PH-metri, tds, ek, pildspalvas, augsnes mērītājiem, virtuves svari, un rotaslietas svari.Lai nodrošinātu datu precizitāti, mēs pametusi zemo izmaksu čipu, izvēlēto augstas precizitātes Taivāna importēto un Dienvidkorejas importēto šķeldu, dizaina izvēlējās portatīvo pildspalvas veida dizains, gaismas, skaistas un viegli veikt.Visi produkti tiks pārbaudītas, kalibrētas un izmantot sevi, lai nodrošinātu, ka kvalitātes ir kvalificēts, un tam jāveicina.Mēs vēlamies, lai šī veselīgu zīmolu enter, katrā ģimenē un katrā stūrī pasaulē, un iet uz sapnis par "pasaules mīlestība, Ķīna padarījusi"!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti