Tagi: kartes grafiskais 8 gb, stikla gigabyte, 770m, ssd msi ge70, 4 gb video karte, palit grafikas kartes, grafiskā karte 3 gb, seadoo bombardier gtx, grafiskā karte, NVIDIA.

€99.39 €130.78
  • Pieejams
  • w82767


  • Sērija: Apire
  • Postenis Stāvoklis: izmantots
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgu Zīmols: DELL
  • Zīmola Nosaukums: AIYIGI

Stāvoklis:

Lietotas, Pārbaudītas, 100% Strādā labi

Modelis:

GTX770M 3GB Video Karte

Saderība :

Dell M15X M17X M18X M6600

MSI GT60 GT70 GT780 GT683 16F3 16F4 1762 1763

LIETOTĀJS NEDRĪKST IZŅEMT AKUMULATORU, KLĒPJDATORU UN STRĀVAS ADAPTERI, PIRMS INSTALĒT VIDEO KARTES.CITĀDI JŪS ZAUDĒJA ABAS NO TĀM.

1. www.ogredogs.lv Standarta Kuģniecības un EMS ePacket...un citu pasta sūtījumu, var tikai nosūtīti uz

35 valstīs, un paiet ilgs laiks.Ja jūs vēlaties saņemt preci pēc iespējas ātrāk, lūdzu, izvēlies, DHL vai TNT vai EMS, utt.

2. Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu adresi informāciju, lūdzu dodiet mums ziņu.Mūsu cena (kravas) neietver tarifus vai citus nodokļus; ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar vietējo Muitas pirms jums iegādāties preces..

1. Garantijas periods ir 90 dienas visi produkti, kas var aizstāt vai garantēta garantijas perioda laikā.Augstvērtīga produkta garantija.Jums ir jānosūta atpakaļ iepakojumā.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja produkts nedarbojas.Mēs esam profesionāli inženieri, lai palīdzētu jums, un mēs sniegsim labu pēc-pārdošanas servisu.Lūdzu, nav publiski pastu strīdu vai pasta negatīvu atsauksmi,jūs zaudēsiet jūsu garantija.

3. Mūsu kompānija nodarbojas ar daudzu zīmolu datoru piederumi.Ja vēlaties sadarboties ar mūsu uzņēmumu.Mēs dos jums labākas cenas un paplašinātā garantija.

4. Ja veicat pasūtījumu, lūdzu, pieņemiet visu iepriekš minēto politiku.Paldies par jūsu sapratni.

※ Mēs sadarbosimies ar jums, kamēr jūs esat apmierināti.mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes mums.

※ Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.

※ Un mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu jūsu iegādi par patīkamu pieredzi.

Mūsu uzņēmums pārdod daudz zīmolu notebook aksesuāri, inventāra, 12 gadus grāmatiņa aksesuāru tirdzniecības pieredze, rūpīga testēšana pirms piegādes, var sūtīt testa diagrammas, veco klientiem pagarināt garantijas laiku, ir daudz preces, kas nav ērti, lai parādītu, dod man ziņu par www.ogredogs.lv vai e-pastu, Atbildēt uz jums, cik ātri vien iespējams.



Carlos Serf636
2020-11-22
1/5
What is this? Received in this form, packed in a box, did not check for work, but the kind of card is disgusting, it seems that it was stolen and not even cleaned before sending
Alegkozlov
2020-11-14
4/5
Good !

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti