Tagi: 6xl kleita plus size, iesaistīšanās kleita svārki, savirmot sundress, kleita grūtniecēm, ilgi zelta sequin kleita ar split, āfrikas balles kleitu sarkanā krāsā, iesaistīšanās izmēra kleitu, izšūti saderināšanās kleita, cocktail dress, tradicionālā saderināšanās kleita.

€65.80 €131.61
  • Pieejams
  • w82377


  • Modes Elements: Ilūzija
  • Materiāls: Poliestera
  • Iebūvēts Krūšturis: Jā
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Auduma Veids: Mežģīnes
  • Godu: Ziemassvētku
  • Vilciens: Vērienīgajai Vilcienu
  • Modeļa Numurs: DE3108
  • Vienuma Tips: Vakara Kleitas
  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Faktisko Attēlu: Jā
  • Izgriezums: scoop
  • Jostasvietu: impērija
  • Apdare: Mežģīnes
  • Zīmola Nosaukums: IZKĀRTOJUMS NICEB

1 .Profesionāla Kāzu Kleitu Ražošana jau vairāk nekā 10 gadus

2 .Uzticami Maksājumu Darījuma Internetā

3 .Minimālais Pasūtījuma Daudzums

4. Brazīlijas draugiem pievērsiet uzmanību, lūdzu:lūdzu atstājiet jūsu CPF par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express piemēram, EMS.muitas tas ir nepieciešams.Paldies par jūsu sadarbību.

5. Ja jūsu izmērs ir plus izmērs 14W, 16, 16W,18W,20W,22W,24W,26W,mums būs maksas jums papildu $30 - $50 .

6. Parasti mūsu apstrādes laiks ir ap 15-20 dienas, pēc tam kuģis ar dhl.Ja jūs vēlaties steidzami, papildu $19-$59 vajadzīgi, lai steidzas, lai maksa.Ja nepieciešams, tikai ziņu man .

>>Paraugs Ir Norādīts

>Krāsu tabula

>Kā izmērīt lielumu

>Izmēri

Paziņojums

1. atstājiet ziņu pēc stāvoklis: gribu pasūtījuma lieluma ,krāsu citi stili; mums pateikt precīzu datumu, kad tas ir nepieciešams, kleita; ir citas prasības kleitu detaļas

2. ja jūs vēlaties krāsu pati kā attēlā, lūdzu, atstājiet ziņu, lai pastāstītu.

3. Kāzu kleita nav nevienas aksesuāru, piemēram, cimdu, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki ( rādīt uz bildes).Cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai!

4. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Lai nosūtītu e-pastu Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem ietvaros 24-48 stundas.vai, Lūdzu, izmantojiet TradeManager, sazinieties ar mani.

5.Mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionāliem, pirms pērkot jebkuru kleita tiešsaistē.Lūdzu, sekojiet measurement instrukcijas, un mērīt sevi uzmanīgi.

6. Ja jūs vēlaties, lai atceltu rīkojumu : mēs pieņemam pilnu atmaksu 24 stundu laikā pēc tam, kad esat pasūtījuma; tur ir tikai 50% daļēji atmaksāt pēc tam, kad esat vietā, lai vairāk nekā 24 stundas(ar 50% ir maksa par mūsu materiāls).

Mūsu Pakalpojumi

Mūsu klientu apkalpošanas komanda, kas ir pieejamas, lai palīdzētu visiem jūsu jautājumiem ietvaros 24 stundām pēc tam, kad mēs saņemt jūsu e-pastu.

Lūdzu, ņemiet mūsu uzņēmuma informāciju, jūsu kontaktu failu, pārbaudiet mūsu mājas lapā, ja jums ir laiks, vai nepieciešama jaunu produktu, jūs atradīsiet jauku kleitas, kas atbilst jūsu tirgus arī.Arī nosūtīt mums e-pastu, ja jūs veicat savu dizainu, mēs varētu padarīt saskaņā ar klientu prasībām.

Ceram sadarboties ar jums!

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā .

Kuģa metode

Preces tiks nosūtīt pa TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS

Piegādes termiņš: 4-10days ar TNT, UPS, FedEx, DHL

Tas ir starptautisks sūtījumu.Prece tiks couriered no Ķīnas uz jūsu norādīto adresi.Mēs varam reizes tērpu iekšpusē, lai aizsargātu noapaļošana vai cilpu.Mēs nodot kleita ar kurjeru soma.Tvaika nospiediet ir ieteicams pēc tam, kad starptautiskie pārvadājumi

Muitas Nodevas lielākā daļa valstī nav maksas custom maksas , bet arī ir kāda valsts, kas nepieciešams, lai maksas , tas ir, saskaņā ar dažādu valstu politiku, to sauc arī par importa nodokļa, kāds nodoklis vai nodoklis būs atbildīgs par pasūtītājam, ka jāmaksā par savu valsti.

Atgriešanās un Atgriešanās Politiku

Lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.Visi rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas.

Kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un atisfactory rezolūcija, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs.

Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos pie pirmo 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.

Atpakaļ postenī, ir jābūt ideālā stāvoklī, kā tas tika nosūtīta uz jums, nav mainīts un nav valkātas.Ja ir putekļi, netīrās vietās, mainīt un tā tālāk, mēs nepiedāvājam kompensācijas.

Mēs piedāvājam BEZMAKSAS REMONTU uz jūsu kleita!Bet pastmarkas nosūtīt to atpakaļ un re-piegādes izmaksas ar jums tiks gan uz jūsu kontu.

Tas ir nepieciešams, ka prece vai kleitas būtu atgriezusies pie mums, 14 dienu laikā pēc atgriešanās pieprasījums ir pieņemts.

Atgriešanās kuģniecības izmaksas sedz pircējs.

Atsauksmes

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, ja jūs esat apmierināts ar kleitu,lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja tur ir kādas problēmas.jūs varat sūtīt e-pastu vai tērzēšanas ar mums pa līniju,visi e-pasta ziņojumi būs jāatbild 1 darba dienas laikā,ja jums nav saņemt mūsu atbildi,lūdzu, lūdzu nosūtīt savu e-pastu,mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

Paldies !



Sheyne1969
2020-08-30
5/5
Dress Super!!! the fabric is good,Very neatly sewn, fit perfectly! for such money it's a miracle ,Very good communication with the seller Fast delivery I recommend!!!
Adikzzkida
2020-08-31
5/5
the dress is amazingly beautiful and it's exactly as the pictures,beautiful the color is much better in real life,fabrics and finishes Very good communication with the seller Fast delivery I recommend!!!
Ladydibilka
2020-10-09
5/5
Very good quality and the size corresponds to the right measurements. I love it. Shipping was super fast, it took about 15 days to get the article to my house.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti