Tagi: victorinox, huohou nazi, kartes rīks, sieviešu snowshoes, plier, kampaņas, multitul, uguns kļavu dakša, brazier grils, terases šūpoles.

€3.41 €4.68
  • Pieejams
  • w8223


  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Nerūsējošā Tērauda lieljaudas Šūpoles Fiksētu Sprādzes, Āķi drēbju Pakaramais Jogas Guļamtīkls Grādu Rotējoša Šūpoles Āķis Rotaļu laukums, Veranda Šūpoles Āķis

Aizzīmju Punktiem: 1、, kas Izgatavoti no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda, tā funkcijas, rūsas un korozijas izturība, augsta cietība, nav toksiska un piesārņojuma brīvu Piemērots jebkuru ainu.

2、Rotācijas pakaramais ar diviem iepriekš urbti caurumi skrūvju montāžai pie koka sijas vai betona, 2 betona enkuri, betona programmas un 2 skrūvēm ar sešstūra galvu pret koka programmas.

3、Piemērots guļamtīkls šūpuļkrēsli, veranda šūpoles, šūpuļkrēsli, smilšu maisiem, tostarp vingrošanas gredzenu griestu stiprinājumiem, vai piekārtiem citus smagus priekšmetus.

4、360 grādu rotējoša bezmaksas sparā, ar noņemamu drošības sprādzes, inovatīvu dizainu, elastīgāku izmantošanu un plašāku izmantošanu.

5、Piemērots bērniem un pieaugušajiem, 1000 mārciņu nesošo konstrukciju ir droši un uzticami.

Apraksts:

Izgatavots no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda, tā funkcijas, rūsas un korozijas izturība, augsta cietība, nav toksiska un piesārņojuma brīvu Piemērots jebkuru ainu.

Rotācijas pakaramais ar diviem iepriekš urbti caurumi skrūvju montāžai pie koka sijas vai betona, 2 betona enkuri, betona programmas un 2 skrūvēm ar sešstūra galvu pret koka programmas.

Piemērots guļamtīkls šūpuļkrēsli, veranda šūpoles, šūpuļkrēsli, smilšu maisiem, tostarp vingrošanas gredzenu griestu stiprinājumiem, vai piekārtiem citus smagus priekšmetus.

360 grādu rotējoša bezmaksas sparā, ar noņemamu drošības sprādzes, inovatīvu dizainu, elastīgāku izmantošanu un plašāku izmantošanu.

Piemērots bērniem un pieaugušajiem, 1000 mārciņu nesošo konstrukciju ir droši un uzticami.

Informācija:

Materiāls: 304 nerūsējošā tērauda

Izmērs: kā parādīts attēlā

Funkcijas:

360 grādu rotācijas bezmaksas šūpoles, viegla montāža, 304 nerūsējošā tērauda, 100% pastāvīgo rūsas izturīgs.Iekštelpu un āra lietošanai: piemērots guļamtīkls šūpuļkrēsls, veranda šūpoles, šūpuļkrēsls, sandbag, vai gaisvadu instalācijas jebkuru citu smagu priekšmetu, tostarp vingrošanas apļi iestieptie griesti.Piemērots bērniem un pieaugušajiem, kas paredzēti 1000 mārciņu slodzi nesošo, drošu un uzticamu

Piezīme: Attiecībā uz drošību, pārbaudiet vītņstieņiem un rieksti ir kopā.

Iepakojuma saraksts:

1 * šūpoles āķis

2 * ekspansijas skrūve

2 * skrūvju



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti