Tagi: caurumu burvju triks, mds3753e, o2 sensors, distances, burvju triks profesionālās burvis, skābekļa sensors, distances, caurumu lieta, lambda distances, adapteris lambda sensors, skābekļa sensors, o2 sensors.

€5.63
  • Pieejams
  • w8171


  • Mērījumu Diapazons: Lielisks
  • Lineārā: Lielisks
  • Sensora Tips: Holzer
  • Histerēzes: Lielisks
  • Veids: Bez Apkures Veida
  • Jutība: Lielisks
  • Atkārtojamība: Lielisks
  • Rezolūcija: Lielisks

Apraksts

Der starp jūsu lambda sensoru un izplūdes lai apturētu gaismu, kas nāk par to, kad ierīkošanas decat, lai jūsu transportlīdzeklis

Augstas kvalitātes ilgstoša un izturīga konstrukcija

Izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda

M18 X 1,5 mm vītne

Sešstūra 22 mm, garums 45mm

Tiešā skrūve par dizainu, viegli uzstādīt

Lūdzu, ņemiet vērā, tas būs stop gaismu, kas nāk par to, bet jums var būt nepieciešams, lai atjaunotu savu ECU, lai ieslēgtu gaismas off pirmā

Arī tad, ja jūsu auto ir smags, izraisot jums var būt nepieciešams, lai sīkumi, dažas stieples vilnas mēģenē, lai dotu lielu vairāk ierobežojumu pirms sensors

Lūdzu, ņemiet vērā montāžas instrukcijas NAV iekļauts

Jauns

Piegādā pilnīgi, kā parādīts attēlā

Mēs iesakām visiem dzinēja tūninga elementi ir aprīkoti ar kvalificētu mehāniķi, lai nodrošinātu pareizo furnitūru

Der: Universal

Lūdzu, ņemiet vērā, izmaiņas var būt nepieciešams, lai ietilptu šo preci

Maksājuma

1. Parasti, mēs pieņemam šādus maksājumu metodes: kredītkaršu; Moneybookers;Western Union;Qiwi Maku;Alipay vai DARĪJUMA no www.ogredogs.lv.Un mūsu aizsardzību tikai dod maksājuma veidi acceped ar www.ogredogs.lv platformu.

2. Jums ir 3 dienas, lai maksātu pēc tam, kad jūs pasūtīt veiksmīgi.

3. Ja jūs nevarat pārbaudīt veiksmīgi, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz,ja jūs joprojām nevar maksāt,lūdzu, sūtiet e-pastu uz www.ogredogs.lv lūgt palīdzību .

Sūtījumu

1. Mēs nosūtīts vienumus 1-7days (darba dienās, Ne brīvdienās sezonu) pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar platformu.

2. Mēs piedāvājam Ķīna Post , Epacket , www.ogredogs.lv Standarta Piegāde

3. Sūtījums pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pasta mazāk kā 2kg preces 15-25 darba dienas, Ja jums ir nepieciešams objekts, steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums piegāde.Mēs aprēķināt kuģniecības izmaksas, jūs.

4. Saņemot vienumus, kas jums lika, 24 stundas, lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi.Lūdzu, sazinieties ar mums tieši, ja jums ir kādas problēmas.

Atpakaļ / Kompensācija

1. Lūdzu, pārbaudiet izsekošanas veidošanās izsekot mājas lapā.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums, ar mani s salvija, e-pasts, vai tirdzniecības vadītājs.

3. Pārbaudiet paketi, un es tem s , uzmanīgi.

4. Lūdzu, Ņemiet vērā: Vīriešiem izgatavots defekti nav garantēta,šādu kaitējumu pēc tam, izmantojot,ūdens bojājumus un tā tālāk.

Atsauksmes

1. Pozitīvas Atsauksmes ( 5 Zvaigznes ) ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, padomā divreiz, pirms došanās atsauksmes .Lūdzu, neatveriet strīdu mums , mēs uzņemtos atbildību, lai nosūtītu vai kompensāciju par kādas problēmas.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums Tirdzniecības Vadītājs vai Burtus, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznēm) atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai solvethe problēmas un, lūdzu, ticiet mums .



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti