Tagi: ierīču ford ranger, mustang blue, spogulis, atpakaļskata, ierīču ford fiesta mk7, parādīts ford fiesta, tranzīta, piederumi ford escape "eiropa 2020", tvertne ford tranzīta mk6, ford mondeo, instrumentu ford focus 1.

€6.39 €8.09
  • Pieejams
  • w81492


  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ce
  • Īpašas Pazīmes: Atpakaļskata Blind Spot Spogulis
  • Modeļa Nosaukums: Vinidname-10414
  • Modeļa Gads: 2020
  • Zīmola Nosaukums: Vinidname
  • Vienuma Tips: Spogulis Un Aptver
  • Postenis Svars: 0.1kg
  • Materiāla Tips: ABS

Specifikācijas:

Tips:Vinidname Atpakaļskata Spogulis

Sheel Materiāls:ABS

Izmērs:7.5*5.5*6cm/3*2.2*2.4"

Krāsa:Melns, Balts

Piezīme: vienu pāri šajā pasūtījumam, tas ir 1 kreisajā pusē un otra labajā pusē.tas ir teikt, ja jūs esat iegādājies 1 pāris melns, tad jūs saņemsiet 1 gabals melnā kreisajā pusē un 1 gabals melns uz labo pusi.Un, ja jūs iegādāties 1 pāris balts, tad jūs saņemsiet 1 gabals balta kreisi, un 1 baltu labo pusi.

Funkcijas:

Paredzēts, lai izvairītos no neredzamās;Drošas novietošanas multi-purpose autonoma atpakaļskata spogulis;Jūs varat pielāgot leņķi pārdomas brīvi;Piemērots uzstādīšanai uz atpakaļskata spoguļiem un sānu spoguļi;lai ,palielināt atpazīstamību un uzlabotu braukšanas drošību.

Efektīvi paplašināt jūsu domām, ar platleņķa automašīnu, palīdzēs jums prognozēt nākamo apkārtni, kad iet vai mainot joslas

360 grādu rotācija, universāls lielāko automašīnu, SUV, Rv un mikroautobusiem.

Instrukcijas:

Izvēlieties piemērotu vietu(Var apsēsties vadītāja sēdeklī, lai pielāgotu uzstādīšanas stāvokļa,lai redzētu, priekšējo riteņu mīlīgs vietas.mēģiniet instalēt pārskata spoguli labajā tik daudz, cik iespējams)

Asaru pie lipīgās ir aizsardzības plēves,stick to uz izvēlēto vietu(Lūdzu, pievērsiet uzmanību koriģēta nostāja, un pēc tam nospiediet taustiņu saspringts)

Pēc ielīmēts,jūs varat pielāgot jebkurai stara leņķis.

Nospiediet ārējo spoguli un noregulējiet piemērotu skatu.

Saskaņā ar pastas raksturs,lūdzu, nav pārvietojas,kad mazgājot automašīnas, lūdzu, nav mērķis, ūdens pistoli pie spoguļa, citādi spoguli var nokrist.

Brīdinājumi:

Uzmanību priekšējo riteņu apaļš spogulis,jo atpakaļskata spoguļi ir regulējami,savukārt priekšējā riteņa spogulis nevar.tāpēc,lūdzu, saskaņošana priekšējais ritenis, kad instalēt spogulis.

Padomi:lūdzu, instalējiet tā vietā, kavēt vadītāja;

Pirms veiciet jebkādu iekārtas,lūdzu, notīriet vietu, kur jūs gatavojas, lai pagātnes un glabājiet sausā,lai labāk derētu.

Iepakojums Saraksts:

1 Pāris Atpakaļskata Spoguļi



Halflatinagirl07
2021-01-11
5/5
I received the goods, as I will add a review.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti