Tagi: uzlīmes stikla ķieģeļi, albedo overlord, urbis stikla, 42mm urbis, metāla, zemes urbis, amon, luban koka, betona urbis gals, drill bits, vinila koka.

€9.16 €12.22
  • Pieejams
  • w8087


  • Veids: Core Urbi
  • Sertifikācija: NAV
  • Izmantošana: Metāla Urbšana
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Urbis
  • Garums: Kā Liecina
  • Zīmola Nosaukums: Xzante
  • Materiāls: Augsta Oglekļa Tērauda
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde

10PCS Mūra Urbju Komplekts Izgāž Keramikas Flīžu Urbju Vērpjot Urbt Betona, Ķieģeļu, Stikla, Plastmasas un Koka

[Augstas Veiktspējas] augstas kvalitātes cietā sakausējuma tērauda urbumu galvas un speciālu asināšanas tehnoloģija nodrošina urbšanas efektivitāti ar mazāku iegriež pretestību.Virsmas urbis iet kopā ar slīpēšanu un apstrādi pretrūsas apstrāde, lai urbšanas un čipu izņemšana ir gludāka, plus lielāka cietība un vairāk nodiluma izturīgi nekā parastie treniņi.

[Augstas Efektivitātes] trīsstūra malas dizains ir apvienots ar īpašu rievu procesu, lai atvieglotu pelnu izlāde, ievērojami uzlabojot caurumošanas efektivitāti.Dubultu vītni U-formas flauta dizains ir gluda un līdzena, kas ļauj čipu, lai varētu noņemšanas ātri.

[Daudzfunkcionāls] Mūra urbju komplekts ir ideāls urbšanas visu veidu materiāliem, tajā skaitā keramikas flīžu, betona flīžu, ķieģeļu, koka, plastmasas, stikla, mūra, un vairāk.Piezīme: Ja urbšanas cieta materiāla (stikla, porcelāna grīdas flīžu, marmora vai granīta), lūdzu, izmantojiet ūdens eļļošanai.

[Praktisks Instruments] Keramikas urbju ideāls urbšanas fastner caurumi, jo vannas istabas flīzes,sienas vai spoguļi.Tas ir noderīgs instruments komplektu lietošanai mājās.

[Asorti Size] 10 Gab urbju komplekts ar 4 dažādi izmēri,4x 6 mm(1/4 collas),2x 8mm(5/16 collu),2x 10mm(3/8 collas),2x 12 mm(1/2 collu),dažādi izmēri, dažādas izmantot, lai palīdzētu jums pabeigt dažādas jūsu ikdienas vajadzībām.

Nosaukums:Mūra Urbju Komplekts

PREMIUM MATERIĀLS:Karbīda ar pastiprinātu galvu, kas novērš bitu krekinga un nodrošina ilgāku kalpošanas laiku.

Vārpstas: 3-Dzīvoklis Vārpstas

krāsa:Zelta

Materiāls:Cementēts volframa karbīds

Izmērs:6/8/10/12mm

Iepakojuma Saturs:

10*Mūra Urbis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Katykate81
2020-09-23
5/5
I did not receive my order, returned the money...
Alainjordy
2020-10-27
5/5
My order was returned back to the seller, in general, somewhere for a month he was lying then came a notification, that the order was returned, I'm Xs what the reason, opened a dispute AliExpress approved immediately my dispute for refund!)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti