Tagi: chromecast tv, dongl tv, Cast, chromecast, anycast, chromecast googl, chromecast google tv, lietie crome, uguns stick tv, lietie chrome.

€10.34 €14.36
  • Pieejams
  • w7999


  • Zīmola Nosaukums: Arealer
  • krāsa: melns
  • Nosaukums: Bezvadu Sargspraudnis

Funkcijas:

Atbalsta Google Home&Chrome.

Smart tālrunis ekrāns nav pietiekami liels, kad jūs skatoties video vai filmas vai spēlējot spēles, šo ekrānu converter būs nozīme, lai ļautu jums izbaudīt daudz lielāku ekrānu.

HD 1080P izšķirtspēju, nodrošina spilgtu un asu attēlu un vienmērīgu video.

Viegli savienojumu, nav programmu vai programmatūras draiveri vajadzīgi, ērtāk izmantot.

Plaša saderība, atbalsta Airplay/Miracast/DLNA protokolu.To var izmantot, mājas kinozāles, klasē mācot, spēle spēlēt, un arī uzņēmuma sanāksmē.

Tā atbalsta vairākas ierīces ar WiFi funkciju, piemēram, portatīvo datoru, viedtālruni, planšetdatoru, TV, projektora, monitora, utt.

Specifikācija:

Nosaukums: Bezvadu sargspraudnis

Krāsa: Melna

Atbalsta attēla formāts: GIF/JPEG/BMP/TIF/JPG/TIFF

Operētājsistēma: Atbalsts Android 4.0/iOS 6.0/Windows/Mac OS vai augstāka versija

Atbalstītie audio formāts: MP1/MP2/MP3/WMA/OGG/ADPCM-WAV/PCM-WAV/AAC

Atbalsta video formāts: MKV, WMV/VC-1 SP/MP/AP, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM, H. 265, Real Video 8/9/10, līdz 1080P

Atbalsts: Video/Audio/Foto/Office Faili/Mājas Lapā

Postenis izmērs: 18 * 6.2 * 1.4 cm /7.09 * 2.44 * 0.55 gadā(L * W * H)

Postenis svars: Apm. 48g /1.69 oz

Iepakojuma svars: 82g /oz 2.89

Iepakojuma saraksts:

1 * Bezvadu sargspraudnis

1 * Strāvas kabelis

1 * Lietotāja rokasgrāmata

1.Oriģinālā produkta attēli ir paredzēti veco klientiem.

2.Vairumtirdzniecības/dropshipping gan atbalstīts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir nepieciešams vairāk taras cenu vai ātrāka piegāde.

3.Mēs kuģis pasaulē, Ķīna post,HK post, EMS,DHL, Fedex,un tā tālāk,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus.mēs nevaram kontrolēt piegādes laikā,jo ir apstrādāts ar Trešo personu pakalpojumu.

4.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiki var atšķirties,sevišķi laikā brīvdienu sezonu.

1. Ja kaut kas padara jūs neapmierināts vai dusmīgs, lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms došanās Atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, līdz jūs apmierina.

2. Ja jūs atbilstat ar preci, lūdzam pievienot mūsu veikalā izlases sarakstā, un atstāt pozitīvu atsauksmi (5stars) lai mudinātu mūs! ?

3. Lūdzu, neatstājiet nevienu negatīvu vai neitrālu atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu, kas bez jebkādas komunikācijas ar mūsu servisa komandai, mēs uzskatām, ka mēs varam atrisināt šo problēmu, jūs lieliski draudzīgā veidā !



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti