Tagi: mini piekabe, rc lesu, rc, rc kravas automašīnas, lesu piekabe, lesu kravas automašīna, traktors, rc traktora kravas automašīna, hidrauliskās lesu, rc tamiya kravas automašīna.

€46.19 €49.66
  • Pieejams
  • w79771


  • Zīmola Nosaukums: lesu
  • Izmantošana: Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
  • Materiāls: Metāla
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

LESU Metāla Aizmugurē Āķis B 1/14 RC Modeli, Traktoru, Kravas automašīnu Tamiya Scania R620 R470 LESU Metāla Aizmugurē Āķis B 1/14 RC Modeli, Traktoru, Kravas automašīnu Tamiya Scania R620 R470

Specifikācija:

Zīmols: LESU Materiāls: alumīnija sakausējuma

Piemērots: 1/14 DIY Tamiya Scania R620 R470 RC traktora kravas automašīnas, DIY 1/14 kravas automašīnas modelis: ID: LS-VG-1006

Postenis ietver: 1 GAB Metāla Aizmugurē Āķis

Ja jums ir kādi jautājumi vai neesat pārliecināti, vai tas ir pareizs vienumu, ko vēlaties, pls justies brīvi uzdot man pirms iegādes.

Kuģniecības Politika:

1, Mēs kuģis uz ASV, CA, UK, FR, DE, RU, AU, JP, Vairumā ES Valstu.Ja jums ir citā valstī, lūdzu, sazinieties ar mani par kuģošanas informāciju pirms iegādes.

2, Pircēji no Izraēlas, Brazīlijā un Dienvidamerikas, Tuvajos Austrumos, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju par piegādi coz varbūt dažreiz mēs nevaram nosūtīt uz jūsu valsti, coz kuģošanas ierobežojumiem.

3, Piegāde notiek 6-18 darba dienu laikā.

Atgriešanās Politika:

Mēs tikai vēlamies, lai tiktu galā ar nopietnu pircēju.

Ja prece got jebkuru problēmu, lūdzu, sazinieties ar mani, un mēs palīdzēsim atrisināt, un mēs esam ļoti pazīstami ar šo produktu.

Lūdzu, nav viegli atvērt atgriešanās pieprasījumu par eBay, ja jums atrast problēmas, kas noved pie slikta pārdevējs darbības, mēs palīdzēsim, lai beigās.

STARPTAUTISKĀ PIRCĒJU LŪDZU, ŅEMIET VĒRĀ,

Ievedmuitas Nodokļi, Nodevas un Maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai kuģniecības izmaksas, Šie tarifi ir pircēja atbildība.Bet mēs varam palīdzēt, lai to novērstu, lūdzu, sazinieties.

Lūdzu, konsultējieties ar savu valstu muitas iestādē, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas būs pirms iegādāties vai saistošais dokuments.eBay Pārrobežu Tirdzniecības powered by ChannelEffect



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti