Tagi: par handcraft, augļu pelējuma silīcija, antīko pelējuma betona, betona flīzes silikona veidnes, kupolveidīgs silikona veidnes, mēness renes pelējuma, cementa pelējuma silīcija, silikona veidnes cementa, silikona molde betona, beton pelējuma.

€41.12 €59.60
  • Pieejams
  • w78771


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Piezīme:

Izmērs: kļūdas par 0.5-1cm

Lietošana un glabāšana:

A. neizmantojiet pie augstas temperatūras vai siltuma un sargāt no asu instrumentu.B.Centieties, lai izvairītos no pelējuma pilnīgi pārgāja, mēģināt padarīt pelējuma sākotnējā vietā, horizontāli.C.Tīrīt pelējuma ar mitru dvieli.D.Ja esat iesācējs, nesaprot, var konsultēties ar klientu apkalpošanas dienestu.:-)

Atsauksmes:

● Kopš jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Mēs sniegsim pozitīvas atsauksmes, lai jūs pārāk.Paldies ļoti daudz! ● Ja ir kādas problēmas jūsu iepirkumu, lūdzu, e-pastu mums, pirms jūs iesniedzat savu novērtējumu.Mēs cenšamies, lai atrisinātu problēmu.Jūsu satisfication ir mūsu lielākais spēks.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai pakalpojums jums! ● Baudīt jūsu iepirkšanās, un ir jauki pavadīt laiku mūsu veikalā! :-)



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti