Tagi: zemniecisks trešdiena:, viesu grāmata, sirds koka, viesu grāmata, kāzu svinības, , viesu grāmata, pielāgot kāzu viesu grāmatas, mamma atmiņas grāmatā, dimanta planšetdatoru, bibliotēkā kāzu viesu grāmata, grāmata ķīniešu.

€28.90
  • Pieejams
  • w7849


  • raksts: Skaits

Personalizētu Zemniecisks salds kāzu viesu grāmatu,iegravēts nosaukums un datums Koka atmiņas viesu grāmatas ar parakstu sirdis viesu grāmata Objektu Specifikācija Pielāgotus: Jā Izmērs: 31cmx35cm Sirdis:par 90pcs Sirdis izmērs :2cm Materiāls: Akrils Krāsa:Modeļa Numurs: LSX0431 šo lodziņu izmērs :12cmx12cmx4cm Iespēja:kāzas , saderināšanās, svinības , bērnu duša Modelis: Sirds, Ciparu, Burtu,

Lūdzu paziņot man šādu informāciju " Piezīmes uz pārdevēju, ja jums vietu pasūtījumu

1 jūsu pēdējais pasūtījuma nosaukums un datums,Labdien, atsūtiet man caur pircējs ziņu, vai atstājiet ziņu, ja jūs to iegādāties, lai, paldies par izpratni 2 Mūsu produkti piedāvā koka, kad jūs iegādāties produktu piezīme: 1, pirms kāda laika, šī kūka topper var salauzt transportēšanas laikā, pls sazinieties ar mani, ja tas ir noticis, mēs nodrošinātu kompensāciju vai jaunu. 2. Ja jūs aizmirsāt, lai nodrošinātu pasūtījuma info, man būs jāgaida 4 dienas, lai savu atbildi, pēc tam, es darīšu kā mūsu galvenais 3. attēls. pēc tam, kad esat savu posteni, nekādu problēmu, pls sazinieties ar mani, pirmkārt, mēs centīsimies darīt labāko, par jums, paldies.Pls sazinieties ar mani, Ja jums ir uzbruka, es dos jums lielas atlaides.Piegāde Noteikumiem Pēc tam, kad esat samaksājis par pasūtījumu, ražošanas postenis ir 3-4 darba dienas.Mēs piedāvājam e-paketes ASV un Krievijas kuģniecības laiks aptuveni 15-25days.Un Ķīnas ziņu ar citām valstīm, ir nepieciešams, apmēram 30-45days.Izsekošanas numuru būs klāt, kad preci piegādā.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti