Tagi: seastar, spalvu dekori, broša pāvs, liels pāvs apdare, spēles pāvs rotaslietas, peacock spalvu, viltus rozes vīnogulāju, īss pāva spalvām, art deco gredzens, īsta .kāmis.

€7.44
  • Pieejams
  • w7753


  • Modeļa Numurs: FR-A028
  • Kvalitāte: Izvēlēts Ministru Kvalitāti
  • raksts: Krāsoti
  • Materiāls: Peacock spalvu
  • Zīmola Nosaukums: ChengBright
  • Garuma Diapazonā: 10-12 Collu(25-30cm)
  • Lietošana: rotaslietas pieņemšanas, partijas un wedd
  • Moq: 50 Gab.

CHENGBRIGHT Pāva Spalvas, 50 Gab./daudz, Garums 25-30 CM Skaistu Dabas Pāva Spalvu Diy Rotaslietas Dekoratīvās Deco Piederumi

Izmērs: 10-12inch/ 25-30cm

Komplektācija: 50 gabalu/iepakojumā

Materiāls: Pāva Spalvu

Krāsas: Apskatīt Attēlu Lietošana: DIY par svārkus/kleitu/tērpu, lentes / posms apdare / ģimenes apdare, apdares crafts / skatuves šovs/DIY spēlēt jums bezgalu vēlaties iedomāties Priekšrocības: laba mīksta īpašuma brīvi stils

Ja jums ir individuālu pircējs, atcerieties, pievienojiet mums savu mīļāko pārdevējs.Ja esat vairumtirgotājs vai meklē biznesa partneri Ķīnā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs vienmēr tiek veltīta procide labas kvalitātes preces, ātra piegāde, un profesionālus pakalpojumus, lai jūs varētu baudīt laimīgu kuģošanu pieredzi!Patīk Modes, sekojiet mums! 1).Ja jūs vēlaties palielināt pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Arī mēs iegūtu lielu atlaidi no express company ja jūsu daudzums, jūsu pasūtījums ir liels. 2).Ja jūs vēlaties, lai sajauktu pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs pabeigt maksājumu, kā mēs varam sniegt jums dažas atlaides.

1).Vienumi ir tikai piegādāta pēc apmaksas saņemšanas.

2).Mēs kuģis objektu, izmantojot EMS, DHL, UPS, FEDEX, TNT, Pastu Ķīnas Gaisa Pastu vai Honkongā Post, Gaisa Pasts, Bezmaksas piegāde Pasūtījums tiks nosūtīti pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu.Lai vairāk nekā $150 EMS, DHL vai FEDEX bezmaksas piegāde.

3).Lai nodrošinātu jums saņemt savu pasūtījumu ar nodokļu brīva, pēc importa, mēs deklarēt to kā "dāvanu" ar zemāku vērtību (neatspoguļo kopējā cena, kas jums jāmaksā); Ja visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja responsibilit.

1).Jūs van maksāt, izmantojot Naudas, moneybookers, Visa, MasterCard kredītkartes un bankas pārskaitījumu.

2).Jūs varat arī maksāt ar izvēlieties debeta kartes, tostarp Maestro, Solo, Carte Bleue, Postepay, CartaSi, 4.B atbalsta www.ogredogs.lv Darījuma pakalpojumu.

1).Jūs apmierinošu ir mūsu vienīgā prsuit.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

2).Lūdzu, lūdzu, mūs atstāt pozitīvu atsauksmi, kad jūs\'re apmierināti ar savu pirkumu.

3).Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jūs esat apmierināts ar savu pirkt, mēs\'ll atrisināt visas problēmas ar jums.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti