Tagi: portatīvās ultraīsviļņu (vhf) gps, hakrf, g104, aprīlis, apr logo, ant51 aprs gps, alumīnija stienis, 1mhz 6ghz, hackrf vienu 1 mhz līdz 6 ghz, bluetooth auto 50w.

€78.63 €82.77
  • Pieejams
  • w75192


  • Produkcijas Veids: USB
  • Ieteicams Austiņas Maksimālā Pilnā Pretestība: 65-80 Ohm
  • Iebūvēts Akumulators: No
  • Zīmola Nosaukums: FLAMESER
  • Ieejas Tips: USB

AVRT5 APRS all-in-one VHF 1W bluetooth TF temperatūra

AVRT5 uzsākšana ir izstrādāts, pamatojoties uz AVRTT - AVRT4 aprs iekārtas, galvenais uzdevums ir saprast, ka integrācija uzsākt aprs datus.Ar iebūvētu GPS antenu un modulis + VHF radio transīvers moduli uz TNC dekodēšana pilns komplekts risinājumus.Boot var strādāt dekodēšana, lokalizācijas var būt standarta pārbaudīt, aprs paketes, kas ir saderīgs ar kopējo uzņēmējdarbības aprs aprīkojuma, kā arī dažādu aprsDIGI releju un IGATES, ir taisnība, aprs, kas saņem un palaist mašīnu mājās un ārvalstīs.

Īpašības: galvenais slēdzis mašīna, īstenošanu ir vienkāršs un viegli lietojams.Aparatūras integrācija: GPS modulis un antena, MCU mikrokontrolleru, VHF radiostacija modulis, iebūvēts akumulators, uzlādes IC, temperatūras sensori, TF kartes, svilpe, bezvadu bluetooth modulis 1. GPS modulis SIRF3 modulis, augstu jutību, ātru, stabilu, taupīt elektroenerģiju. 2. GPS antena 18 mmx18mm aktīva GPS antena iebūvēts LNA amplifikācijas, zvaigzne, ātri, atrašanās vietu. 3. AVR viens čips mikrodatoru Ar atmega64 AVR mikrokontrolieri, tā ir stabila un uzticama. 4. VHF modulis (1 w), vēlākais, 1 w VHF radiostacija modulis ir neliela izmēra, stabilitātes aprīkots viņas visu veidu bezvadu datu pārraidi. 5. VHF antena VHF antena ir atsevišķas lai nosūtītu rūpnīcas saskaņošana, lai nodrošinātu, ka uzsākt stāv vilnis un efektivitāti. 6. 2200 ma baterijas Augstas kvalitātes litija akumulatorus, IMAX B6 0.6 maksas un budžeta izpildes apstiprināšanu, jo 2200-2400 ma.Uz 20 sekunžu intervālā nepārtrauktu darbu par 18 līdz 24 stundām.Ja maza jauda, vai pagarināt, šaujot ar intervālu var strādāt 72 stundas nepārtraukti. 7. Built-in maksas pārvaldības IC (5 v, ieejas) iebūvēta litija elektroenerģijas jaudas pārvaldības IC, izvairīties no pārsniegšanu un akumulatora izlāde tuvu, lai aizsargātu akumulatoru, izmantojiet viegli.Lādēšanas strāvas 8. LED indikators (uzlādes un raiduztvērēju LCD) Dubultā LED displejs, sarkanā, uzlādes indikators, uzlādes sarkana, pilna ugunsdzēsības vai vājš.Zaļā ir GPS instrukcijas: flash ne pozicionēšana, parasti teica, pozicionēšana. 9. Vienu atslēgu un manuāli palaist (switch) ilgtermi nospiediet pogu zābaks, zābaks, īsi nospiediet taustiņu - pēc atklāšanas, ilgtermi nospiediet -, lai to izslēgtu.Tajā pašā laikā kopā ar svilpe mājienu. 10. 18 b20 temperatūras sensors (99 c) - 40 c ~ + Temperatūras sensors, IC precizitāti 0.0625 grādiem, reālā laika pārvades valdes un temperatūra mašīna. (nepieciešama, lai noteiktu ārējās temperatūras var izraisīt) 11, svilpe (prompt) Slēdzis mašīna, un sākt smirdēt ātri, ērti tiesneša darba statusu un akls tuning mašīnas. 12, TF stends (koordinātas) Atbalsta 4 g TF kartes, atbalsta FAT16 formāts FAT32 diska.Nosaukts par KML formātā tiek saglabāti faila nosaukums saskaņā ar laiku.2013. gadā, piemēram, 10. decembris, 18 20 punktus, lai sāktu darbu.Faila nosaukums: 12101020. KML (jūnijs 21, Griničas laika) 13, 2.0 bluetooth bezvadu modulis (savieno mobilo tālruni) Iebūvēts bluetooth modulis, ātrums 9600 BPS, viens, var reālā laikā, aprs dekodēšanas izejas signāls. 2 tas ir SKŪPSTS signāls var tikt savienots ar android mobilā telefona ievades, kontroles uzsākšanu, T5. Skatīt aprsdroid konkrētu funkciju. 3) kad tas ir, var izmantot android sērijas komandu konfigurācijas izsaukuma signāls un izveidojot VHF frekvenču modulis.



El Gato 065
2020-11-05
5/5
All аідповідає description

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti