Tagi: squishi, bumbu sienas, fidget, mini šampanietis, globb, rīt tshirts, globbles bumbiņas, bumbu griestiem, globbles mirdzumu, milzīgs stress bumbu.

€4.13 €5.03
  • Pieejams
  • w73616


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Tēma: Mūzika
  • Vecums: Pieaugušajiem

Apraksts:

1. Mātes-bērnu, sporta,brauciet uz mērķis bumbu, produkts ir mīksti un nav ievainots bērns.

2. Self-treniņiem bumbu,mest to uz sienas,un gaidīt, lai tā samazināsies lēnām.

3. Tas var būt spiestas, un mīksts justies īpaši ērti.Noņem stresu un rokas elastību.

Specifikācijas:

Nosaukums: Stress Atvieglojums Bumbu

Izmērs: aptuveni 4,5 cm/1.77 gadā

Materiāls: videi draudzīga, mīksta TPR, seifs

Krāsa: Gaismas caurspīdīgs, gaismas zilās, zaļās gaismas, gaismas oranža

Paketē Iekļauts: 4x Stress Atvieglojums Bumbiņas

【DROŠAS UN PRAKTISKAS] aicina Veikts ar 100% augstas kvalitātes termoplastiskas gumijas, nontoxic, un bez BPAs.Stresa samazināšanas bumba ir mīksta un nav cietis bērns, kas stiprina emocionālās komunikācijas starp vecākiem un bērniem.

【NEBEIDZAMU JAUTRĪBU] aicina Šīs lapiņas bumbu var tikt izmesti uz sienas, gaidiet bumbu lēnām nokrist, tad ķer to.Ja jums ir sajaukt, mētāt bumbu pie griestiem palīdzēs jums atpūsties.

【SUPER ASARU IZTURĪGS] aicina Atšķirībā no daudzām citām stress atvieglojums, bumbiņas, šie ir ļoti asaru izturīgs un nevarēs uzlauzt.Stresa samazināšanas bumbu var būt spiestas, ērti rokturi.Ideāls atbrīvojot stress.

【PALĪDZĒTU JUMS ATPŪSTIES] aicina, Vai meklēt stress atvieglojums rotaļlietas / pretsāpju līdzekļus vai jaunu fidget rotaļlietas, mūsu squishy bumbiņas ir ideāls.Vienkārši squishy stresa bumbu stress atvieglojums!

【IDEĀLA DĀVANA] aicina Vienkāršs, bet jautri, squishy bumbu, kas ir ideāli piemērots rehabilitācija un fizikālā terapija.Šie autisms, rotaļlietas, ir arī liels, lai bērni ar PIEVIENOTU vai ADHD un cilvēkiem ar OCD vai augsta stresa/trauksmes līmenis.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti