Tagi: ganzo multitool, nazi multitool, vingrošanas rīks, mājas sporta zāle pretestības joslas, multitul, liels džungļu trenažieru zāle, kalnu kāpšanas rīks, veco trosi, kāpnes, koks, jungle gym pasaulē.

€29.77 €39.18
  • Pieejams
  • w7261


  • Veids: Kabatas, Multi Instrumenti
  • Zīmola Nosaukums: BEHATRD
  • Izmērs: L

12" Kāpšanas Virve, ar Platformu & Disku, Koka Šūpoles Sēdeklis Kopa Jautri, Lai Bērniem Āra

5 Pārdošanas Punktiem:

Pagalmā, rotaļlietām, kas bērniem patīk.Vai tas ir piekārtiem uz lielā kokā vai šūpoles stieņi, šis Koks Šūpoles ļaus bērniem iemīlēties ar to.Šī ir būtiska lieta, par brīvdienu puse, bērnus pēc kārtas kāpt uz augšu, un bāzes liela platforma, kas ir arī ļoti piemērots stāvus vai sēdus.

Uzticību un ir vairāk drosmīgs .To var izmantot kā kāpšana rīku bērniem, ar 4 platformu dažādu augstumu, mudinot bērnus kāpt lielāka un lielāka.Tas var dot arī vairāk vecāku un bērnu laiku un baudīt katru mirkli.

Krāsains, pievilcīgāku bērniem.Citu vienas šūpoles, krāsa ir interesants mainīt.Spilgtas krāsas var redzēt uzreiz, vai tas ir melnīgsnēji zaļo vai krāsains viens, to var piesaistīt bērnu šūpoles.

Izturīga un pietiekami stabila.Liels diska diametrs 12 collas, mazie diska diametrs 4,3 collas, statiskā slodze līdz 440 mārciņas.Kāpt virvi pati par sevi ir pietiekami plaša, rīkot arī, ja jūsu jaunākiem bērniem, tikai gribu stāvēt un šūpoties uz virves, apakšā plastmasas disku ir pietiekami liela, lai noturētu bērnu.Par Dzīvojamo Izmantot tikai ne Komerciālos nolūkos.Tas ir ieteicams bērniem, kas vecāki par 3 gadiem.Maziem bērniem ir nepieciešama pieaugušo uzraudzība, kad viņi spēlē.

Apraksts:

Tas ir ļoti interesanti, šūpoles komplektu, bērni var stāvēt vai sēdēt un šūpoties.Izmantojot četrus mazos platformas, bērni mācās kāpt bez palīdzības.Dažādas rotaļlietas, kas piesaista bērnus, lai spēlēt uz pagalmu un rotaļu laukumu, nevis uzturas spēlēt ar elektroniku.

Arī, šūpoles var palīdzēt smadzeņu iemācīties izprast ātrumu un virzienu, kas var būt izdevīga, lai bērni ar vizuālās uztveres problēmas.

Funkcijas:

1. Svars: 3.85 lbs / 1750g

2. Materiāls: Polietilēns Disku, Polietilēna, Virves, Dzelzs Āķis, Poliestera Šūpoles Jostas

3. Statiskās Slodzes Svara Jauda: 440lbs / 200kg

4. Gadījumā Vecumu: Vairāk Nekā 3 Gadus Vecs

5. Swing Garums: 78.7 inchs / 2m

6. Liels Diska Diametrs: 11.81 inchs/ 30cm

7. Maza Diska Diametrs: 4.3 inchs / 11cm

8. Krāsa: Zaļa,Dzeltena,Sarkana,Zila Pakete iekļauj:

1 x Kāpšanas Virve Šūpoles

1 x Koka Siksna

1 x Bloķēšanai Karabīne



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti