Tagi: akumulatora v10, akumulatora lg, 18650 akumulatoru efest, 18650 šūnu, lg v10, 18650 akumulatoru, akumulatora lg h900, 18650 akumulatoru recharg, 18650 lg, akumulatora lg tālruni.

€12.92
  • Pieejams
  • w7249


  • Izmērs: Other
  • Nominālā Jauda: 3000mAh
  • Akumulatora Nomaiņa: Jā
  • Zīmola Nosaukums: HTETJT
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Li-ion
  • Iestatīt Tipu: Baterijas Tikai
  • Sertifikācija: CE,FCC,ROHS,KURI CIEŠ NO BKAS,UN38.3 utt
  • Modeļa Numurs: BL-45B1F

Cienījamie klienti, Laipni lūgti mūsu veikalā !Droši ir vissvarīgākā lieta, nekā jebkas cits!Nekad Zema kvalitāte šeit !Nekad !Ja jums, dārgie sasniegt zemu cenu, tikai, Lūdzu, apmeklējiet citos veikalos!Bet, ja jūs uzskatāt, un izvēlaties mūs, Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.Mēs nodarbojas ne tikai mazumtirdzniecībā, bet arī vairumtirdzniecībā, Daudz vecu cusomers pasūtīt konteinerus mēnesī no mums! Tālruņa Akumulators BL-45B1F Par LG H900 H901 H961N H962 H968 V10 V10 LTE VS990 F600 H900 H901 H960 H960YK H961N H962 H968 VS990 Produkta Apraksts un Specifikācijas Akumulatora modelis BL-45B1F Jaudas 3000mAh Saderīgu mobilo

tālruņu modeļiem Akumulatora LG H900 H901 H961N H962 H968 V10 V10 LTE VS990 F600 H900 H901 H960 H960YK H961N H962 H968 Dual SIM V10 V10 LTE VS990 Piemērojams zīmola LG Akumulatora Tips Augstas Kvalitātes Litija jonu akumulators Akumulatora šūnu pakāpe A++ Sprieguma 3.85 V Uzlādes Ierobežots 4.4 V PCM valdes Sevi izstrādāti un izgatavoti Lielums Uzlādes dzīves cikla Vairāk nekā 500 reizes Sertifikāti RoHs, CE, BKAS Priekšrocības Izturību Augstas ietilpības akumulators ļauj šūnu garāks gaidīšanas režīma laiks, un sarunu laika Garantijas Vienu gadu Eco-frendly Izmantot environmenal draudzīgus materiālus, lai samazinātu piesārņojuma Drošības PCM valde nodrošina aizsardzību pret pārmērīgu uzlādēšanu,vairāk nekā izkraušana,salīdzinot ar pašreizējo, un

īssavienojumu.Produkti ir izgājuši cauri kritiena tests,sagraut testu un akupunktūras tests

lai nodrošinātu drošību.Noteikumi MOQ 1 GAB Maksājumu noteikumiem, Kā jūsu vēlas Ostas Ķīna/Shenzhen Padomi Darba temp 15℃ -- 40℃ Brīdinājums 1. Izmantot oriģinālu vai uzticamu maksas. 2. Nemetiet akumulatoru ugunī vai ūdenī. 3. Lai izvairītos no turot to pie temp virs 45 grādiem, vai tas var izraisīt eksploziju. 4. Nav pressiong to, vai nometot no liela augstuma. 5. Lai novērstu īssavienojumu, nekad nelieciet to kopā ar vadiem, piemēram,

atslēgas, monētas utt.

6. Glabājiet akumulatoru vēsā un sausā apkārtējo ja tas ir gaidīšanas režīmā".

P ayment:

· Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Vienumi ir tikai izsūtīts, pēc maksājuma saņemšanas apstiprina Darījuma

· Visiem maksājumiem ir jābūt priekšapmaksas pilnībā.Jūsu maksājumu vajadzībām saņemšanas 7 dienu laikā pēc izsoles beigām.

· Mēs pieņemam maksājumus ar kredītkarti.Visiem maksājumiem ir jābūt priekšapmaksas pilnībā.

· Ali, lai kredītkaršu maksājumu audita procesu, audita veiksmīgi, tiks parādīts tādā secībā, kuģniecības paziņojums(Parasti 24 stundas).

· Kopējās summas par katru posteni, nav iekļauts PVN un bez PVN rēķins nevar tikt piedāvāts.

Piegāde

1. Apstrādes laiks ir aptuveni 3-6 dienas, tas ir teicis, jūsu preces tiks izsūtītas 6 dienas pēc tam, kad esat samaksājis par jūsu pasūtījuma.

2. Parasti, Jūs varat izsekot savu preču 7-10 dienas pēc tam, kad es piepildu izsekošanas numuru uz pasūtījumu, tādēļ, ja jūs varat izsekot savu precēm 10 dienas vēlāk, lūdzu, sazinieties ar mums laika.

3. Jo bateriju paku, tika uzskatīts par viegli uzliesmojošas un sprādzienbīstamas aviokompānijām, tāpēc tās kuģniecības laiks būs ilgi, daudz kā cita parceles,kuģniecības laiks, varbūt ilgāk par 60 dienām,

4. kuģniecības aizsardzības laiks ir 45-60 dienas, ja jūs nevarat saņemt preces uz beigām, aizsardzības laiks, www.ogredogs.lv atgriezīs visu naudu, lai jūs.tāpēc nav atvērts disput pirms beigām aizsardzību laika, ja jūs varat nepieņemt izpildei noteikums, Pls nav izdot rīkojumus, dārgais.Paldies par jūsu sapratni.

5. Mēs varam arī sniegt UPS vai DHL Express (3-8 dienas).Cena ir augstāka nekā standarta pastmarkas, Ja jūs vēlaties, lai kuģis ar viņiem, lūdzu, sazinieties ar mums, Ļoti saprātīgu kuģniecības maksa tiks iekasēta.

6. Visiem Iepakojumiem, baterijas ir izsekošanas numuru un var sekot visa informācija par transportu, tostarp zīmes informācija, izņemot via "Pārdevēja piegādes Metodi", kas ir izsekošanas numurs, bet var tikai Ceļa daļa informācija par transportēšanu bez pierakstīšanās informāciju, izsekot.Lūdzu, Ņemiet vērā,. · Lai nosēdinātu gludi un ātri, mēs varam kuģis objektus, izmantojot citu kurjeru, lēmums par mums ir galīgā redakcija.

Atsauksmes:

· Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums pa www.ogredogs.lv Tirdzniecības Vadītājs vai e-Pastu,

· Mēs esam tik priecīgi jums palīdzēt.Dēļ, laika zonu starpību, Ziņas tiks atbildēja ietvaros 24-48 stundas.

· Lūdzu, nosūtiet mums ziņu, ja ir kādas problēmas, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu par Paypal.p nomas dod mums iespēju, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierināti ar jums.

· Ja jūs statisfy ar mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet mums Pozitīvas atsauksmes un 5-zvaigžņu DSR, Tas ir ļoti svarīgi, lai mums. ^_^

mums būs tik priecīgs un appreciated jūsu jauka sadarbība.

Pēc pārdošanas

· Visas preces veikt viena gada garantija no pirkšanas dienas.Pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, vispirms nosūtot bojātos elementus atpakaļ uz apmaiņu garantijas laikā.

· Jūsu atmaksu var veikt, saņemot atpakaļ preci,bet nekādu kompensāciju var sakārtot, ja atgriezto preci neesmu saņēmis.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti