Tagi: krāsns reflow, fit riekstu, siltuma caurules krāsns, krāsns ukoeo, karstā gaisa stacijai, infrasarkano ic sildītājs t962, reflow krāsns t961, vara siltuma caurules, , t 962, spuldze siltuma.

€15.64 €19.30
  • Pieejams
  • w7121


  • Zīmola Nosaukums: PJLSW
  • Modeļa Numurs: T-962 Spuldzes
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ

Cienījamais pircējs,

Lūdzu, zināt, šos punktus pirms izvietojot savu pasūtījumu:

1. Lai nodrošinātu, ka jūs saņemat sūtījumu uz laiku, lūdzu, dodiet mums zināt jūsu vārdu, uzvārdu un pareizi, piegādes adresi, pasta indeksu, kontakttālruņa numuru, lai novērstu jebkādas problēmas, transportēšanas laikā.Ja jums sniedz nederīgu, pasta kods vai adrese, tā var izraisīt piegāde uz fail;

2.Lūdzu, pārliecinieties, ka sūtījumu, kas saņemti, ir labā stāvoklī, pirms parakstīšanas.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un mēs jums atrisināt jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams.

3. Ja produkts ir ļoti atšķirīga no tās aprakstu, pieņemiet atgriešanās.Pircējs var atgriezt preci (atbildīgā atpakaļ nosūtīšanas) vai paturēt produktu, un sarunas par atgriešanos ar pārdevēju.

JŪS UZTICATIES MUMS, MĒS TO LABĀKO!Norādījums: Šo apsildāmās lampas ir orignal nomaiņa PUHUI T-962 Centrālās reflow krāsns.Katru T-962 krāsns ir DIVAS spuldzes iekšpusē.Jūs varētu pasūtīt daudzumu, kā jums nepieciešams.Iepakojuma Saraksts: 1 x T-962 Apsildāmā Caurule ar paketi ==================== Citi Paziņojums ====================



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti