Tagi: mignify atslēgu gredzens, bmw g20 pusē, austi keyholder, radio signāla slāpētāji, rfid tagu, rfid lasītājs, faradeja militāro, ķēdes atslēga, rfid, faradeja krātiņā, kastē.

€7.83 €10.88
  • Pieejams
  • w7012


  • Zīmola Nosaukums: Younar
  • Materiāla Tips: Ādas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Anti Theft Faradeja Kaste Auto Keyless Signāla Bloķētājs Drošības RFID Faradeja Atslēgas Fob Aizsargs Novērstu Savu Atslēgu Fob Tiek Skenēta

Aizzīmju Punktiem:

1、Neuztraucieties, Ja Jums Miega: auto tagad ir nozagts ik pēc divām minūtēm, tas faradeja kaste tiks novērstu keyless automašīnu atslēgu zādzību.Zagļi ir iespēja paplašināt savu keyless auto signāla attāluma, izmantojot signāla pastiprinātājs, ierīce, kamēr jūs miegu.

2、Aizsargāt Savu Auto: Šis auto zādzību novēršanas kaste ir pārklātas ar augstas kvalitātes materiāla, kas aptur visus signālus, atstājot kastē.Vienkārši izvietojot savu atslēgu, lai slēgtu faradeja kaste pasargās jūsu auto taustiņu signālu, kas ir pieejams ar zagļiem.

3、Aizsargāt Visu Jūsu Ģimeni: Uzglabāt vairākus taustiņus vienā vietā.Ar faradeja kaste ļaus jums saglabāt ne tikai savu atslēgu, bet arī ar rezerves atslēgu un ģimenes locekļiem taustiņus viss vienā drošu un drošu vietu, kas dod jums mieru, ka jūsu visa ģimene ir aizsargātas.

4、Vairāk Drošība: Saglabāt savu Atslēgu Drošu Daudzi cilvēki aizmirst to rezerves atslēgu fob, un atstāt to neaizsargāts, tagad ar šo lodziņu, jūs varat glabāt visus taustiņus vienā drošā vietā.

5、Vairāk Praktiska: Šī faradeja kaste ir izgatavoti no vislabākajiem materiāliem, ārēji veikti ar PU ādas un iekšēji izklāta ar piemaksu RFI aizsargs.

Faradeja Krātiņā, Kastē Anti Theft Auto Keyless Signāla Bloķētājs Drošības RFID Faradeja Atslēgas Fob Aizsargs Novērstu Savu Atslēgu Fob Tiek Skenēta

Specifikācija:

Materiāls: PU āda

Izmērs: 11.6*9*5.8 CM

Oderes materiāls: anti-degaussing audums

Iezīmes: ārējās tirdzniecības stila, modes, vienkārša, stilīga, maiga tekstūra, RFID anti-theft pretaizdzīšanas funkcija, vairogs auto taustiņu signāla funkciju.

Fiziskās komentārs: atsaucīgs un unikālu individualitāti nav ārišķīgs, vienkāršs, bet ne parasto, galvenais, anti-zaudēto funkciju, kompakts un universāls.

Piezīme:

--Lūdzu ņemt to faradeja kaste 1 metrs vismaz prom no automašīnas, ja jūsu veikals ir jūsu keyless, lai pārliecinātos, ka jūsu auto 100% drošību.

--Ar faradeja kaste ir lieliska ideja organizēt savu auto rezerves faradeja fob, lai saglabātu to droši

Pakete Ietver:

1x Automašīnu atslēgu faradeja fob kaste



Dandy Ocara55
2021-02-07
5/5
All OK, meets its role.
Funkybboy
2021-01-21
5/5
Nice quality! Of course, hope it works (signal blocking).
Movieater
2021-02-11
5/5
Works, by placing the key to the box the car has no access to the key, so the thieves are unable to unlock a car by using the signal from the key.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti