Tagi: dimanta dubultā sānu, doner nazi, knive, santoku, virtuves nazis, profesionālā, šefpavāra nazis, virtuves knive, akmens cirvis, 14 nazi, miesnieks.

€25.64
  • Pieejams
  • w69342


  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Asmens Tips: Asināšanas tērauda
  • Materiāls: Keramikas
  • Zīmola Nosaukums: HUIWILL
  • Modeļa Numurs: MDB001
  • Sertifikācija: FDA
  • Veids: Naži

Augstas Kvalitātes Keramikas Asināmais

Produkta raksturojums: -Augstas veiktspējas keramikas nodrošinātu efektīvu shapening rezultātu.

-Super grūti keramikas stieņi ilgstošai lietošanai.

-Humanizēts rīkoties ar dizaina estētikas un praical.

Izmantojot Instrukcija:

1.Vieta plastmasas galu galā asināšanas stienis uz cietas virsmas.Uzklājiet nedaudz lejupvērstu spiedienu, lai nepieļautu slīdēšanu izmantošanas laikā.

2.Vieta papēdis savu asmeni augšā asināšanas stienis pie vēlamā 20 grādu leņķī.Asināt nazi no papēža līdz tip, un atkārtojiet 2-3 reizes,tad apgrieziet uz otru pusi nazi, līdz asmens asas.

3.Labs nazis ar ūdeni vai tīrīšanas un sausa, to pēc lietošanas.Tīru nazi shapener ar ne-abrazīvu suku.

Uzmanību!

1.Uzturēt stabilu kad asināšanai.

2.Lai novērstu nokrišanu no augstas palce, kad izmanto.

3.Lūdzu, ievietojiet nažu asinātāju un nazi aiz sasniedzot bērniem, lai izvairītos no nelaimes.

Sūtījumu:

1) Zviedrija ziņu gaisa mail un Nīderlande ziņu gaisa pasts ir mūsu galvenā piegādes metodi,(Mēs arī izvēlēties, DHL,FEDEX express piegādi saskaņā ar Klienta kopējā summa un Adrese ļāva, Virtuves naži ir ierobežots tiks nogādāti ar starptautisko Express dažās valstīs, pamatojoties uz vietējās muitas posteņi)

2) apstrādes laiks būs 1-3 dienu laikā, pēc maksājuma pārbaude.

3) Mēs tikai kuģis www.ogredogs.lv apstiprināja rīkojumu adreses.Ja jūs vēlaties mainīt adresi, pls mums e-pastu ar 24 stundām pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.

4) TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju, un var mainīties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums 24 stundu laikā.

6) Nodokļi un slēptās izmaksas nav iekļautas pārdošanas cenā.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādas papildu izmaksas būs pirms izsoles/pērk.

Garantija

1) 18 mēnešu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

100% apmierinātība garantiju.

2) Bojāts preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir nepieciešams, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Atsauksmes Paldies par jūsu veida atgriezeniskā saite, kad jūs saņemat labu.PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atsauksmes novēlu jums būs sazināties ar mums frirstly, tad mēs saprastu, kas jūsu problēmas vai problēmas ir, lai mēs atrisinātu savlaicīgu un padarītu katram klientam 100% apmierinātību.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti