Tagi: pan turcija, seastar, liels spalvu karnevāls, kažokādas rozā, boa, spalvu lapu mežģīnes, apdare karnevāls, spalvu dekori, dekoratīvas spalvas augi, jaybird.

€6.25 €7.35
  • Pieejams
  • w6745


  • Izmantošana: Svārki/Karnevāla Tērpi/Puse,
  • raksts: Krāsoti
  • krāsa: atkarīgs no jums,
  • Modeļa Numurs: WCTFBRD002
  • Iepakojums: 2 Metriem/gab
  • Kvalitāte: Augstas Kvalitātes
  • Materiāls: Turcija Spalvu
  • izcelsmes vieta: YiWu,ZheJiang,Ķīnas
  • Pielāgošana: Pieņemams
  • Zīmola Nosaukums: WCFeatherS

48-50g 2meters garu pūkainu spalvu boa krāsota āda rozā turcija spalvu boa partiju/karnevāla tērpi/puse, boa Apdare Postenis Tips: Spalvu Boa Materiāls: Turcija Spalvu Svars: apmēram 50g, Krāsa: Balta,Melna ,Sarkana ,Violeta ,Rozā ,Pelēka ,Tumši Zila,utt Qty: 2 metri/daudz Platums:8-10cm(3.2*4.0 collu) Pielietojums: Fashion Show/Apģērbu Atbilstības/Kostīmu Apdare/Drāma, Show/Beigšanas Izpildi,utt Par Pielāgojumu:Ja jums vai jūsu uzņēmuma vajadzībām, lai īpašu krāsu vai kārtu ,mēs varam pielāgot jums ;6ply, 10ply ,20ply ,utt,Vairāk kārtu ,spalvu boa izskatās vairāk skaisti un pilnu Piezīme: Parasti runājot ,mirst specail krāsu, kas ir aptuveni 2-4 darba dienu laikā , pls sazinieties ar mums firslty, ja jums ir nepieciešams veikt īpašu pielāgošanu.Vairumtirdzniecības taras mēs varam uzskatīt, ka piedāvā bezmaksas ekspress piegāde.

1)e pieņemt Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, uzgaidiet pāris minūtes un

vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par SŪTĪJUMU:

1) NOSŪTĪŠANAS PAZIŅOJUMU:

Lūdzu, pārliecinieties, ka informācija, kas jums ir pa kreisi, ir pareiza, Adrese / Tālruņa Numurs (mobilais) /Zip Kods .Mēs neuzņemamies atbildību par nepareizu adresi un mobilā telefona numuru.Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 48 stundu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.Tostarp maksājumu saņēmis dienu.

2)Piegāde Ar VAS:

Eiropā,Ziemeļamerikā,Austrālijā,3-6days parasti.

Lai Dienvidamerikā un Āfrikā platība:10-30days

Sūtījumu būs piegādi veic DHL/UPS vai citiem mehtods ja jūsu teritorija ir ārpus EMS uzņēmējdarbības jomu.

3) Piegāde Pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pasts:

Uz Eiropu 25-30days.

Uz ASV un Kanādu,15-30days

Lai dienvidamerikas,Āfrikas zonas un krievijas,30-40 dienas.

Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad mēs jums varam palīdzēt, lai izsekotu to.

1. Kad jūs saņemat preci, pls pārbaudīt to uzreiz, lai pārliecinātos, ka tas atbilst apraksts esat iegādājies no mums.Ja tur ir kaut ko neapmierinošu, lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu tā, lai jums.

2. Ja prece ir bojāta,lūdzu, sazinieties ar mums laika.Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī ,tad jūs varat veikt atmaksāšanu, vai maiņas preces .

3. Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas atgriezt preci, ja sūdzība ir nepamatota .

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs uzskatām, ka iespējamās problēmas var atrisināt, izmantojot paziņojumu.



Slava Xp
2020-12-16
5/5
Beautiful. Very thick. I love it. Thank you very much

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti