Tagi: smart gulta bluetooth, pid smart bluetooth, lg robots, md atskaņotājs sony, mx master 3 busniess, keramikas elektronisko vieglāks, filtra lg putekļsūcējs, alfa romeo 159 bluetooth, akumulatora peldēt, akumulatoru jbl xtreme.

€4.92 €9.10
  • Pieejams
  • w6640


  • Uzlādējams: Jā
  • izcelsmes vieta: Ķīna
  • Daudzums: 1GB
  • Veids: Li-polymer
  • Akumulatora Nomaiņa: Jā
  • Zīmola Nosaukums: yorwats
  • Izmērs: Prismatic
  • Iestatīt Tipu: Baterijas Tikai
  • stāvoklis: 100% Jauns
  • Iepakojums: Jā
  • Izmantošana: Citi
  • Pakalpojums: Veikals garantija
  • Modeļa Numurs: Akumulators
  • Aizsardzība: pcb

Laipni lūgti Mūsu Veikalā, Ja jums ir nepieciešams p nomas kārtību,Paldies!Padomi: Sveiki,draugs,lūdzu, ņemiet vērā,Ja prāta nav nopirkt,ceru, ka jūs varat saprast,Paldies! 1. Pirms jūs pērkat lūdzu, apstipriniet savu mašīnu, vai atbalstīt šo batteryBattery modelis ir sizeas ilgi kā piemērota lieluma var. 2. Baterijas Spriegums 3,7 V-4,2 V ir normalBattery Izmērs un Spējas ir kļūda rangeBut mums var atrast piemērotu vienu jums. 3. Visvairāk veidu baterijas nav izsmidzināts Akumulatora ModelVoltageCapacityetc., NEVIENS Mazumtirdzniecības BoxPacked Droši Burbulis Soma. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. Ja šajā postenī ar kontaktdakšu lūdzu atcerēties, lai pastāstītu mums, kāda veida plug jūs wantotherwise mēs nosūtīsim postenis bez savienotājs, lai jūs.Funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu. 2. Augstas kvalitātes un lielas jaudas. 3. Iebūvēts aizsardzības ķēde PCM, lai novērstu pārmērīgas uzlādes vai vairāk, kas izvada. 4. Pakete ietver: 1 x PC, litija-polimēru Uzlādējams akumulators.Pieteikumi 1. Akumulators ir nodrošināti ar aizsardzības plāksni, kas ir funkcijas, novēršot vairāk nekā uzlāde, vairāk nekā izkraušana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, u.c.. 2. Šis produkts, galvenokārt, ir piemērojami MP3 MP4 MP5 Navigators GPS PSP Bluetooth Rotaļlietas DVR Mikrofons Ieraksti Mobilais Tālrunis Avārijas Elektroenerģijas Padeves Planšetdatoru, Mobilo Telefonu, PDA FOTOKAMERU Power Bank DVD EVD Smart Pulksteņi E-grāmatas Grāmatiņa Helikopteru Elektronisko Cigarešu Dzīvoklis Austiņas Digitālā LED un citas elektroniskās ierīces.

Super Veikala Vadītājs [Bao]

Lūdzu, uzmanīgi izlasiet šādu saturu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu servisa darbinieki:

Paturiet uzglabāšana

'Uzglabāšanas vide baterijas būtu tīras, sausas un ventilējamās telpās.Saskarē ar kodīgām vielām būtu jāizvairās, un prom no uguns un siltuma avotiem.Parasti runājot, pieļaujamā diapazona glabāšanas apkārtējā temperatūra ne vairāk kā trīs mēnešus ir - 20 ~ 40, pieļaujamā diapazona glabāšanas apkārtējā temperatūra ne vairāk kā par sešiem mēnešiem, ir - 20 ~ 35, un pieļaujamā diapazona īpašu produktu - 20 ~ 35. Labākais uzglabāšanas temperatūra iesaka mūsu uzņēmums ir 20~25 C.

Normālos apstākļos, relatīvā mitruma diapazona glabāšanas 65 + 20%.Labākais uzglabāšanas vide iesaka mūsu uzņēmums ir 50~70%.

'Baterijas nedrīkst uzglabāt augsta temperatūra vai liels mitrums, vai tie būs noplūde, rūsas un samazināt ražošanas jaudas.

Ilgstošas uzglabāšanas rezultātā var samazināties akumulatora un akumulatora kapacitāte, un ir nepieciešams. 1-3 Uzlādes / augstākā novadīšanas jaudu var sasniegt pēc izlādes ciklu.Pēc trim mēnešiem, ir jāuzlādē akumulators vai novada vēlreiz.Ja uzglabāšanas laiks pārsniedz 6 mēnešus, maksas gāzizlādes aktivizācija jāveic, lai samazinātu darbības zaudējumi.

brīdinājums

"Tas ir kategoriski aizliegts iegremdēt baterijas sālsūdenī vai ūdenī.Tie jāglabā vēsā un sausā vidē, kad to neizmanto.

"Tas ir kategoriski aizliegts, mest baterijas ugunī vai sildītājs vai mēģināt likvidēt tos, kas var uzliesmot vai radīt kaitīgas vielas.

Tas ir stingri aizliegts lietot un saglabā baterijas tuvumā ir augsta temperatūra un augsta temperatūra avotiem, piemēram, uguns un sildītājs.

Stingri aizliegts mainīt pozitīvo un negatīvo baterijas.

Nekādas apgrieztās maksas ir stingri aizliegta.Akumulators ir jāpievieno precīzi saskaņā ar polaritāti, un ne otrādi.

"Tas ir stingri aizliegts izmantot vai vietu, baterijas augstā temperatūrā (karstā saules staros vai karstā automašīnu), kas var izraisīt pārkaršanu un aizdegšanos vai funkcionālo traucējumu bateriju un saīsināt to kalpošanas laiku.

Tas ir stingri aizliegts, lai tieši izveidotu savienojumu baterijas, lai darbinātu vietās.

Tas ir stingri aizliegts lietot metāla, kas tieši, lai izveidotu savienojumu ar pozitīvo un negatīvo polu akumulatoru.

Tas ir stingri aizliegts transportēt vai uzglabāt bateriju un metālu, piemēram, matadatas, kaklarotas utt.

Tas ir stingri aizliegts, lai pieklauvēt vai mest vai protektora baterijas.

Stingri aizliegts izjaukt, mainīt, tieši šuves baterijas un punkcijas baterijas ar naglām vai citus Jaunus instrumentus.

"Tas ir kategoriski aizliegts lietot vietās ar spēcīgu statiskās elektrības un spēcīgu magnētisko lauku, citādi tas ir viegli, lai iznīcinātu drošības aizsardzības ierīces baterijas un dot par slēptiem riskiem, nedrošības.

Nelodējiet akumulatoru.

Tas ir aizliegts nogriezt ārējo korpusu un noņemiet ārējo piedurknēm no akumulatora.

`Bateriju nevar izmantot ārkārtējos apstākļos, piemēram, zema temperatūra, dziļi cikls, ekstrēms pārmaksu un overdischarge.

Pamestā akumulatoru izmanto izolācijas papīrs, lai wrap elektrodi, lai novērstu ugunsgrēku un sprādzienu.

"Tas nav atļauts, lai vienlaicīgi vecas baterijas vai pusi-izlietotas baterijas ar jaunu akumulatoru, citādi overdischarge notiks.

`Glabājiet akumulatoru vēsā, sausā vietā.Ja liels skaits akumulatori tiek uzglabāti vai nosūtīti, baterijas ir izlādējies pirmais.

"Ja notiek akumulatora noplūde un elektrolīts nonāk acīs, lūdzu, nelietojiet berzēt to.Izskalojiet acis ar tīru ūdeni un nosūtīt tos pie ārsta nekavējoties.Citādi, tas sāp acis.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti