Tagi: bt30 turētājs, sk 40, nt40, bt30, čaks collet, SOP, urbja turētājs, dzirnavas nt40, bt40 rīku turētājs, čaks.

€31.26
  • Pieejams
  • w6639


  • Zīmola Nosaukums: GUS
  • Pieteikums: Frēzēšanas
  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: BT30 BT40 APU08 APU13 APU16

Cienījamie klienti laipni lūdzam jūs mūsu veikalā, mēs dos jums labāko pakalpojumu, novēlu jums laimīgu iepirkšanos.

Produkta parametri: Produkta raksturojums: integrētā urbt čaks ir izgatavots no 20CrMnTi materiāls ar augstu cietības pakāpi, augstu precizitāti 0,05 mm, izsmalcinātu tehnoloģiju un stingri un stabili, spailes.Tā ir efektīva un ātra.Ar spriegošanas spēks palielinās ar palielinātu griezes momenta apstrādes laikā.Ieteikts Ātrums:

Par uzņēmumu

1. Mēs esam profesionāla ražotājs darbgaldi un aksesuāri.Mēs ražojam un pārdodam dažāda veida instrumentu turētāji un piederumi, ko izmanto CNC.Mēs esam apņēmušies, lai inovāciju un attīstības, un būs labāk nodrošināt klientus ar augstākās kvalitātes pakalpojumus un produktus. 2. Produkts ir stingri pārbaudīts un kvalitāte ir ļoti stabils. 3. Mēs arī pieņemt mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības.Kad jūs izvēlaties mūs, mēs kalpos jums no visas sirds.Par pēcpārdošanas Mēs pieņemam, atmaksāšanu vai daļēju atmaksāšanu, ja preces ir kvalitātes problēmas.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms strīda sākuma.

Par piegādi

Mēs garantējam piegādi 48 stundu laikā pēc jūsu maksājumu.Ierašanās laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, parasti prasa 10-30 dienu pastu (www.ogredogs.lv standarta transports, epacket, Ķīna Post, gaisa pasts, utt.).Zemes gabaliem parasti nav muitas problēmas ar parasto pastu.Ja vēlaties iegādāties augstas pievienotās vērtības preču un izvēlēties express pārvadājumi (DHL, EMS Armex, u.c.), tur var tarifiem, kas būtu, ko maksā pircējs, jo dažādas politikas dažādās valstīs.Piezīme: Lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms laišanas pasūtījumu.Kad preces tiek nosūtītas ārā, mēs nevaram mainīt šo adresi.

Par pēc-pārdošanas

Mēs pieņemam atmaksāšanu vai daļēju atmaksāšanu, ja preces ir kvalitātes problēmas.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms strīda sākuma.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti