Tagi: hantek osciloskopa ac dc, 2din android dvr, funn cilmes, ārējo termometru zondes, mežizstrādātājs, saldētavas temperatūra wifi, 12v releju, cietā stāvoklī, datu malkas cirtējs elitech, datu malkas cirtējs, mazgāt elitech.

€13.81 €17.71
  • Pieejams
  • w6626


  • Modeļa Numurs: Termometrs
  • Zīmola Nosaukums: tuosen
  • Teorija: Temperatūras Sensors
  • Displeja Izmērs: 1.9 Collas & Saskaņā Ar
  • Izmantošana: Sadzīves
  • Maksimālais Mērījuma Temperatūra: 49°C Un Saskaņā Ar
  • Barošanas Veids: NAV
  • Displeja Tips: Digitālā
  • Stils: rokas

Atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.

Pastāvīgo datu uzglabāšanas, celtniecības dokumentu meklēšana, datu var lasīt un drukāt, izmantojot DATORA datu vadības programmatūra.Tieši savienot ar datoru, datu apmaiņas, viegla darbība: Kad savienots ar datoru, programmatūra automātiski nolasīt datus, formas un atskaites.

Displejs temperatūras, laika gaitā temperatūra modinātājs, temperatūras augšējā/apakšējā robeža, temperatūra Max./Min.vērtība LCD ekrāns.

Dubultā sensors: iebūvētais Sensors un Ārējo Sensoru-Bez akumulatora, varētu arī būt aprīkoti ar USB kabeli, kad savienots ar DATORU, un tas varētu augšupielādēt datus pat tad, ja akumulators ir no lietošanas.

Vairāk nekā Temperatūra Modinātājs un Augšējās/Apakšējās Robežas var noteikt-kuru Izmanto, lai ierakstītu temperatūras datus ilgākā laika periodā-Plašs mērīšanas diapazons, augsta precizitāte & regulējams ieraksta intervāls-LCD, lai parādītu datus un iestatījumus -, kas Pārsniedz vienu gadu, akumulatora darbības laiku-16000 datu ierakstīšanas jaudu-Datu vadības programmatūra un USB kabelis iekļauts darbam ar DATORU viegli-Datus var ielādēt, analizēt, eksportē un iespiests ērti.

Auto power off un zemu akumulatora uzlādes indikācija-Tas ir iekšējās temperatūras sensora, un pēc izvēles, ar ārējo sensoru, ar izvēles iekšējā svilpe signālu.Ja ārējais sensors ir savienots, temperatūras mērīšanas automātiski pārslēdzas uz ārējo temperatūras sensoru.Tas ir viens CR 2450 akumulatoru, akumulatora nodalījuma aizmugurē, ērta un viegla akumulatoru nomaiņa: Pagriezt akumulatora vāciņu pulksteņrādītāju kustības virzienā, lai izņemtu akumulatoru, izmantojot monētu, un pagriezt un pievelciet akumulatora vāciņu skaitītājs pēc akumulatora nomaiņas.

Specifikācijas:

Temperatūras mērīšanas diapazons: -30 C līdz+60 C

papildu ārējā sensors: -40 C~+85 C

Apkārtējās vides temperatūra: -30 C līdz+60 C

Precizitāte: +/-1 C

Izšķirtspēja: 0.1 C

Reģistra ietilpība: 16000 punkti (MAX)

Ieraksta intervāls: 10s~24hour regulēšana

Sensors: Iekšējā NTC termiskā pretestība

Komunikāciju interfeiss: USB interfeisu

Barošanas avots: CR2450 baterijas vai strāvas padeve, izmantojot USB interfeisu

Battery life: normālā temperatūrā, ja ieraksta intervālu nosaka, kā 15 minūtes, un to var izmantot ilgāk par gadu.

Postenis Izmērs: apm. 84 (L) x 44 (W) x 20 (H) mm (3.3 x 1.73 x 0.79 collas)

Postenis Svars: apm. 60 g

Iepakojums:

1 x Datu malkas Cirtējs

1 x CR2450 baterijas (Uzstādītas iekšpusē)

1 x Ārējo Sensoru

1 x USB Kabelis

1 x Lietošanas Rokasgrāmata

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.ogredogs.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.ogredogs.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

*Lai Krievijas Pircējs

Lūdzu, pa kreisi jūsu tiesības un reālu tālruņa numuru, veicot pasūtījumu, jo muitas lūgs jums par jūsu Pases dati un Nodokļu Identifikācijas numurs, lai palīdzētu muitošana.Pircējs ir analizējamas, lai palīdzētu kuģniecība un muitas par grāmatojumu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti