Tagi: lg k10lte akumulators, stikla lg k10 2017, ragi lg xboom, amatnieks c3 akumulators, uzkrājošā akumulators bl 45a1h, aiqos akumulators, g6 lg, akumulatora craftmann, p20 bateriju panelis, CRAFTMANN.

€17.37
  • Pieejams
  • w64043


  • Zīmola Nosaukums: CRAFTMANN
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Akumulatora Kapacitāte(mAh): 1801mAh-2200mAh
  • Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Saderīgu Zīmols: LG
  • Modeļa Numurs: C1.02.509
  • Oriģināla, vai Ne: Saderīgs

SPECIFIKĀCIJAS

Craftmann Akumulators ir labākais aizstājējs LG (BL-45A1H) akumulatora.Tehniskās īpašības atbilst prasībām, kas noteiktas, izmantojot mobilās ierīces ražotāju.

- Raksts: C1.02.509

- Sākotnējais Kods: BL-45A1H

- Baterijas Tips: Li-ion

- Jauda: 2100mAh (8.0 Wh)

- Spriegums: V 3.8

SADERĪBA

LG K10 LTE K430DS

GARANTIJAS laiks

12 mēneši / 300 uzlādes cikliem (start, izmantojot akumulatoru, pirms beigsies glabāšanas periods).Lūdzu, pārbaudiet uzglabāšanas laika par akumulatoru etiķetes un individuālā iepakojumā.

ATRAŠANĀS vieta

Craftmann baterijas ražo Guangzhou Science City (Ķīna).Šī ir vieta, atrašanās simtiem pasaules lielākajiem ražošanas uzņēmumiem.Ļoti tuvu Huangpu Ostas un tikai 45 minūtes ar automašīnu, lai Honkongas robežas.

VIDES

Mums ir milzīgs ražošanas un uzglabāšanas laukums (40,000 kvadrātpēdas), tīras un spožas, 24/7 gaisa kondicionētājs vietā.Litija elementiem un baterijām, kas ir tur sausā un vēsā vidē.Tas ir ļoti svarīgs baterijas darbības un aplis dzīvi.

MEHANIZĀCIJA

Darba izmaksas krasi palielināt Ķīna pēdējo gadu laikā.Smart mašīnas aizstāj cilvēks ražošanu, strādājam bez brīvdienām.

AUTOMATIZĀCIJA

Datoru tehnoloģiju un smart programmu ir iespējams racionalizēt ražošanas vadības un samazināt izmaksas.Craftmann baterijas ir ne sliktākas kvalitātes, lai reālā sākotnējās akumulatori, lētāk, bet vismaz divas reizes.

KVALITĀTES KONTROLE

Tehniskās prasības, 100% ieejas un izejas kontroles ļauj mums ražot augstas kvalitātes baterijas.Laika dzīvi mūsu baterijas sasniedz 500 cikliem vai 25 mēnešu laikā.Ražošanas defektu, ir tikai 0.5%.

IDENTIFIKĀCIJAS

Svītrkodi ir svarīgi, lai mazumtirdzniecībā.QR-kodi saņemt efektīvu pret viltus veidotājiem.Pēdējo 10 gadu mēs neesam atrast kādu līdzīgu kopiju par mūsu produktiem.

SERTIFIKĀCIJA

Vairāk nekā 20 gadus, ražošanas darbības, mēs esam uzkrājuši ražošanas un izplatīšanas pieredzi.Miljoniem ierīcēm ir, izmantojot mūsu baterijas, tikai tagad.Mēs ar lepnumu pagājis ISO, CE, un PCT sertifikācijas masu ražošanas rūpnīcā.

PIEDĀVĀJAM PROFESIONĀĻIEM

+1 bezmaksas rīku komplekts katram pasūtījumam, 5 baterijas ar rīku komplektu

+2 bezmaksas rīku komplekts katram pasūtījumam, 10 baterijas ar rīku komplektu

ĪPAŠA IEZĪME

Mēs varam padarīt Jūsu personas lāzer zīme uz alumīnija gadījumā.



Kvaracheliya66
2021-01-15
5/5
доставка полторы недели. объем аккумулятора почти соответствует заявленному.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti