Tagi: pelējuma orgon, feng shui piramīda, stikla piramīda, auksti plecu tee, lielā piramīda sveķu pelējuma, pelējuma piramīda, kristāla piramīdas, skaidrs, piramīda, epoxi sveķi, sveķu uv.

€10.61 €17.39
  • Pieejams
  • w63346


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } LIELU SVEĶU VEIDNES: Lai aizpildītu visu sveķi veidnē, jums var būt nepieciešams aptuveni 1200 g sveķu.Ja jūs plānojat, lai izveidotu milzīgu piramīdu, pelējuma presei ir ieteicams lietot un darīt sadalīt jūsu liešanas procesu vairākas reizes.

ORGONE PIRAMĪDAS VEIDNES: Šo lielo piramīdu pelējums ir ar mērīšana ārā.jūs varat veikt jebkuru izmēru orgone piramīdas mazāka kā 15cm, piemēram, 4cm, 6cm, 10cm utt.

IZTURĪGS SILIKONA MATERIĀLS: Mūsu liels sveķu veidnes ir izgatavots no izturīga silikona materiāls, ļoti elastīgs un viegli de-pelējums.Gatavo projektus ar augstu caurskatāmības izskatu.

PIEZĪME: Esiet uzmanīgi ievietot silikona veidnē ievietot plastmasas rāmis precīzi, pārliecinieties, ka visām pusēm flush.Silikona veidnes ir attiecībā uz kuģiem, kas izmanto tikai, nav piemērots pārtikas.

Piezīme:

Kā tīrīt: Lūdzu, tīra silikona veidnes ar berzes alkoholu, un izmantojiet mīkstu drāniņu noslaucīt tīru.

Kā uzglabāt: Lūdzu, saglabājiet sveķu veidnes, prom no tiešiem saules stariem un putekļiem.

Kā presei: Tas ir ieteicams izmantot "pelējuma atbrīvošanu".Ja jums nav, jums var iepilināt ziepes, sajauciet ar mazliet ūdeni, kā atbrīvot aģents, darbu to uz leju, lai pelējums, pēc tam spiediet projekts no apakšas.Piezīme: Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu sveķu piramīdas ir pilnībā izārstēta.

Cietā plastmasas box stends iekļauts; stāv stingri un spēcīgi uz līdzenas virsmas, lai nodrošinātu perfekti laukumā pamatojoties orgone piramīda

Iekšējā silikona veidnē sēž perfekti iekšā stāv.Bez statīva, jūs atrast ir ļoti grūti, lai padarītu perfektu piramīdas kā iekšējā silikona veidnes var noliekt uz vienu pusi, kā jūs pievienot sveķi un kristāliem.

Svari iegravēts uz kastes stāv, ka jūs varat nodrošināt, ka jūsu piramīdas ir izmēru, kas jums patīk.

Piramīdas Pelējuma Izmērs: augstums: 15 cm/5.9 collu ; bāze: 15cm/5.9 cm x 15 cm/5.9 collas

krāsa:caurspīdīga balta

Materiāls:Silikons + plastmasas

Iepakojuma Saturs:

2 * Silikona Veidnes Piramīda

1 * Plastmasas Rāmis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti