Tagi: 3d jauki samsung j7, 3d mūziku, uzlīmes, auto, 100w diode atstarotājs, 3d lotus iphone gadījumā, 3d logo uzlīmes alfa, 12mm gumijas katapulta, 3d palielināmo ekrāns, 52 zirnekļcilvēka skaitļi, 100w elektrisko vadu.

€9.29
  • Pieejams
  • w6204


  • Klases Filma: Ekonomika
  • Izcelsme: DE(Izcelsmes valsts)
  • Ieročus: Semiautomatic/viena barela/dubultā barelu
  • Modeļa Numurs: Tekstūra 27-1

Apraksts:

Maskēšanas ūdensnecaurlaidīgs komplekts pusautomātiskās un dubultā barelu šautenes.Matēts non-glare virsmas.Viegli piemērot, un der jebkuras formas.Informācija ir pre-cut.Ideāls, lai aizsargātu un maskēšanas ieročus.Ekspluatācijā vairāk par 3 gadiem, var palikt pēdas līmi, kas ir izņemta обезжиривателем, pamatojoties uz petrolejas.Lūdzu, ņemiet vērā, ka krāsu atveidi datorā, var nedaudz atšķirties!Palielināt foto skaidrāk nodod krāsu filmu.

Iepakojuma Saturs:

Pieteikumu instrukcija-1 Gab. Приклад-2. Цевье-1. Ствол-1. Kaste-1 Gab (2 Gab pusautomātiskajām) rezerves daļas-1 gab.

Klases filma:

Ekonomikā līdz 2 gadu intensīvas darbības, plānas plēves, bez īpaša.Aizsardzības, ideāls sezonas aizsardzības un maskēšanas ieročus.Kad darbojas jau vairāk nekā 3 gadus, pēdas līmi var palikt, kas ir izņemta no petrolejas bāzes.

BIEŽĀK Uzdotie JAUTĀJUMI:

1. Būs barelu izkausē pārklājums, kas silda no intensīva šaušana?Filma ir izgatavots no augstas efektivitātes vinila ar aktīvo apkures.Materiāls ir izstrādāts, lai izturētu augstu temperatūru virs 90 grādiem pēc Celsija regulāri.Izmaiņu nebija intensīvajā šaušanas stends ieročus.

2. kā noņemt maskēšanās plēves ar ieročiem/piederums?Filma ir noņemams un neietekmē apdares ieroci.Siltuma filmu un noņemiet to.Ja tur ir pārējo līmi uz virsmas, lietot alkoholu, lai tīrs.

3. Būs barelu izkausē pārklājums, kas silda no intensīva šaušana?Filma ir izgatavots no augstas efektivitātes vinila ar aktīvo apkures.Materiāls ir izstrādāts, lai izturētu augstu temperatūru virs 90 grādiem pēc Celsija regulāri.Izmaiņu nebija intensīvajā šaušanas stends ieročus.



NJDARKGOD666
2021-01-18
5/5
Everything came quickly, the instruction is attached. Thank you

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti