Tagi: sešstūra komplekts, 74mm priekšējās rumbas, mtb pedāļi purple kalnu velosipēds, qr, 650 ti, titāna galda piederumi, zelta titāna velosipēdu daļas, velosipēda ātri atbrīvot, keramikas fouriers velosipēds, qr quick release.

€11.91 €12.41
  • Pieejams
  • w6196


  • Izmantošana: Kalnu Velosipēdi
  • Materiāls: Titāna
  • Modeļa Numurs: ti-iesms
  • Zīmola Nosaukums: FOURIERS
  • Izmērs: 74mm 100mm 130mm 135mm

Produkta Apraksts:

Ietver 1 set ceļu vai mtb vai locīšana iesmi, nāk ar M4 uzgriežņu atslēgas Materiāls: titāna galvu ar ti asi, un pilna titāna modeli( pls attēlu izvēle) Krāsas pieejams:ti krāsu Lielums: ir trīs izmēru, 74/130mm; 100/130mm; 100/130mm ,CEĻU VELOSIPĒDS vai MTB vai Laminēšana velosipēds ,

Super viegls, ātri atbrīvot, titāna ass

APMAKSA: Mēs pieņemam maksājumus no DARĪJUMA.Pls sazinieties ar mums, ja kādas problēmas ar maksājumu termiņi.Maksājums ir jāveic 20 dienu laikā pēc izsoles slēgšanas KOPĒJĀ SUMMA ietver galīgo izsoles cena.S&H, tiks noteikta, pamatojoties uz saņēmēja adresi.LŪDZU, ŅEMIET VĒRĀ,: S&H, NEIETVER NODOKĻUS, LOCATL NODOKĻUS VAI CITUS IMPORTA NODEVAS.Lūdzu, norādiet jūsu īpašo pieprasījumu (krāsu, iepakojumā, vērtību deklarācija, utt.) kad jūs laist secībā

SŪTĪJUMU: Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundas maksājumu pārbaudes.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu vai maksājumu adresi.Jūsu norēķinu adrese ir piemērots jums piegādes adrese, ja tā nav ,lūdzu, sazinieties ar mums frist.PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, rokturi laiks mainīties no dažādiem produktiem

PAR ATSAUKSMES:

Jūsu labas atsauksmes un piecu zvaigžņu tiks novērtēti .UN mēs pa kreisi JAUKA atsauksmes, drīz pēc tam, kad jūs to pirkusi.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!LABAS Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, negatīvas atsauksmes, tāpēc, ka mēs varam comunicate ar problēmām un darbu, ko tā veic.Atbilstu jūsu vajadzībām, ir mūsu pirmais mērķis.

Paldies !



Marina Puchkova
2020-10-22
5/5
Very nice, simple design, unassuming. light weight with excellent finish. Will be ordering another set. Fast shipping too.
Kurdukova Nata
2020-10-10
2/5
The description is accurate and the item is well made but the design is not great. There's some annoying aspects: 1. The hex key used is 4mm. It's very small for such a large important part of your bike. Why use 4mm when most hex keys on a bike are 5mm? 2. The hex key head and axel are not one piece. The hex head screws on to the axel so when removing them it's possible to unscrew the head leaving the "bolt" end still attached, 3. Because they are made of titanium, the axel twists when you tighten it without the actual thread moving(titanium is much less stiff than steel). This feels super weird. You can rotate the hex head almost 90 degrees before the thread actually moves to be tigher. It's quite unnerving. I had to re-centre and tighten the rear wheel 3 times before it stopped slipping in the dropouts.
Aitalinakyo 88
2020-12-24
5/5
Premium quality materials, machining and final product.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti