Tagi: izmantot machin, Fit, gumijas caurule, exerciser datumi, gumijas joslu, bārs, vīrieši expander, grupa elast, sporta tops, sporta komplekts sievietēm, bungee joga.

€4.71 €6.27
  • Pieejams
  • w6102


  • Materiāls: Latekss + Neilona
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Āķis: Dzelzs, Niķeļa Pārklājumu
  • Nodaļas Nosaukums: Unisex
  • Pieteikums: Velciet Virvi
  • Modeļa Numurs: fgfdg
  • Funkcijas: Iestāde
  • Garums: Approx 1.2m / 4ft
  • Lateksa pavelciet siksnu: Lateksa

Specifikācijas: Materiāls: Latekss + Neilona Lateksa pavelciet siksnu:lateksa Āķis: Dzelzs, niķeļa pārklājumu Rokturis: NBR + PP + poliesters + niķelēta dzelzs Anklet: Poliesteris + niķelēta dzelzs + audums ielīmējiet Durvju sprādzes: Poliesteris + NBR + PP

Uzglabāšanas soma: poliesteris

Produktu Saraksts:

17pcs/Set(Spriedzi virve * 5 + Putu rokturis * 2 + durvju Drošības sprādzes * 1 + Metāla statīvs * 2 + 600 * 50 * 0.35 MM (zaļa, zila, dzeltena, sarkana, melna lateksa spriedzi gredzens * 5 + uzglabāšanas soma * 2 )

vai

Spriedzi gredzens * 5+Uzglabāšanas maisiņš * 1

Produkta Īpašības : ***DAŽĀDAS APMĀCĪBU IESPĒJAS: 17pcs fitnesa joslas komplekts sastāv no 5 caurule, lentes, 5 cilpas pretestība joslās, 2 polsterētas rokturi, 1 durvju enkurs, 2 potītes siksnas, 2 veic somas.Ar šo pilnīgu treniņa komplektu, jūs nekad garām jebkuru iespēju, lai apstrīdētu dažādas mācību grūtības spēku veidošanas un muskuļu tonizēšanai. ***REGULĒJAMI PRETESTĪBAS LĪMEŅI: Katra grupa ir dažādās krāsās un pretestības līmeņi: Dzeltena - 10lbs, Zils - 15lbs, Sarkans - £ 20, Green - £ 25, Melns - 30lbs, ar kopējo pretestību svars 100lbs.Jūs varat pielāgot spriedzes intensitāti, lai sasniegtu personiskos mērķus, izmantojot vienu joslu vai, apvienojot vairākas joslas, ideāls iesācējiem un profesionāļiem, sievietēm, vīriešiem, pusaudžiem un bērniem. ***LIELISKU TRENIŅU PIEREDZI: Tas ir izgatavots no visaugstākās kvalitātes dabīgā lateksa un diegu skaits neilona, joslas ir snap-izturīgs un spēj uzturēt maksimālais pretestības līmeņi pat pēc atkārtotas stiept un izmantot.Spilveniem rokturi un biezu polsterējumu potītes siksnas nodrošina optimālu komfortu un aizsardzību, veicot uzdevumu. ***VINGROŠANAS UN REHABILITĀCIJAS-Ne tikai ikdienas fitnesa treniņu un tauku dedzināšana, šīs joslas ir arī plaši izmanto, lai atjaunotu cilvēku, kas cieš no kāju, ceļgalu un muguras traumām, palīdz atveseļošanās no MCL, ACL, ceļa locītavas, ceļa skriemelis, ideāla izvēle sievietēm, kas meklē, lai saglabātu savas organizācijas formu pēc grūtniecības un dzemdībām. ***VIEGLS un PĀRNĒSĀJAMS: Iepakotas somiņa, viss komplekts sver tikai 2,4 lbs un viegli ievietot jūsu mugursomā vai portfelī, lai varētu veikt treniņu mājās, trenažieru zāle, biroju vai ceļojumā.

Piezīme:

1.Visas bildes ir profesionāli krāsu-kodēts, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast.

2.Datu mēra manuāli, tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Maksājums:

-Mēs pieņemam šādus maksājumu metodes:kredītkarte, VĪZAS, Bankas Pārskaitījumu, Western Union un tā tālāk.

-Visi maksājumi no www.ogredogs.lv apstrādā Alipay.



Kolian1985
2020-09-09
5/5
all according to description. thank you.
Nadin K18
2020-09-03
5/5
Chegou rápido, comprei dia 08/08 e recebi dia 03/09. Os elásticos são frágeis, mas dá pro gasto e vem bem embaladinho
Korobkahooligans
2020-08-24
5/5
llegó todo ok y antes de los esperado
Jo Annestry
2020-10-19
5/5
Very good met my expectations
Seralanai
2020-10-14
5/5
All right. I thought it would be more consistent. I hope it doesn't break easily. Wrapped in your holster and with the seller's bag, it's not that you need much protection. Now to use it and we will see the result. I recommend it.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti