Tagi: violeta halloween vizuļi, rožu candy baby box dušas, pro popcorn maker, popkorna kaste melnā krāsā, messager box sirds, kaste leļļu nams, liela pop kukurūzas, candy smaids, groot bērnu duša, kartona kaste.

€3.16 €5.26
  • Pieejams
  • w6064


  • Modeļa Numurs: PB025
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Skaits, Gab: 6pcs
  • Materiāls: Kartona
  • Godu: Mātes Diena
  • raksts: DOT

Labu Konfektes Ārstēt Popkorns Sanck Kastes Sirds 6pcs Spīdums Zelta Pop Kukurūzas Kastes bērniem, bērnu duša Puse Piegādēm, Dzimšanas dienu, Kāzu

Materiāls: 100% bioloģiski noārdās, pārtikas klases papīra;

Krāsa: Folijas Zelta un sudraba, Dzeltena, Sarkana, Melna, Baby blue, Bērnu Rozā, Zaļa;

Izmērs : 5x7x11.5cm

Vienības iepakojumā: 6pcs no pašu krāsu, iepakojumā ar sarukt ;

Svars: Apm.0.06 kg iepakojumā ;

D e s i g n: Svītrains, Polka dot, Uzšuve .... .UTT

C o l o r : Visas Krāsas, sastāva, jūsu izvēlēties

****1 Daudz =6pcs, Lūdzu, izvēlēties krāsu, kas jums patīk.Ja jūs vēlaties, lai maisījums vairāku krāsu, lūdzu, atstājiet ziņu.Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk informācijas par personu piegādēm, Lūdzu, noklikšķiniet mājas lapā:

1) Nosūtīšanas ir absolūti visā pasaulē

2) Ja jūsu pasūtījums ir virs 2kg, mēs sniegs bezmaksas ekspress piegāde visā pasaulē EMS, DHL, UPS un Fedex.Tas prasīs apmēram 3-5 dienu laikā ierasties, jūsu vietā.

3) ja jūsu pasūtījums ir mazāks par 2kg, Ķīna Rada Gaisa Pasts, Singapre Pastu, HK post, Eiropas Gaisa Gabalu, Epecket tiks izmantots.tas prasīs apmēram 7-15 darba dienās ierasties, jūsu vietā.

4) Mums ir līgums ar kādu internatiional Express Cooporation, produkti tiek piegādāti 24 stundu laikā pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu maksājumu.

5)Piezīme: lūdzu, sniedziet detalizētu un pareizo adresi, kas var sasniegt starptautiskie kurjera dalivery.

1.Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums un mūsu atsauksmes reitings atspoguļo šo gandarījumu.Tātad, ja jums ir jautājums.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.

2. Ify jums ir kādas problēmas pēc saņemšanas jūsu preces.Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā.Tas ir mūsu prieks darīt vislabāk jums

3. Lūdzu, atstāt labu komentāru un 5 zvaigznes atsauksmes no mūsu veikala, ja jūs esat apmierināti ar savu kārtas.Pleaes nav mūs neatstāj negatīvu vai neitrālu atsauksmes pēc nejaušības principa!Paldies!!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti