Tagi: ebony stick, sīkrīku āra, ebony fretboard tukšs, tīri elektriskā vijole, 1 2 ebony klaviatūra, taylor ebony fretboard, ns elektriskā vijole, zaļā elektriskā vijole, melnkoks koka klaviatūra, ziloņkaula rotas klaviatūra.

€28.14
  • Pieejams
  • w6049


  • Izmantošana: Vijole Izmantot
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null

5 gab. vijoli 4/4 ebony klaviatūra daļas, aksesuāri labas kvalitātes

Augšējā platums : 24.5 mm 31/32 "

Zemākas platums :42 mm 1 5/8"

Garums : 272 mm, 10 11/16"

Pakete ietver :5 gab ebony fingerboards

mēs arī esam, altam un čellam klaviatūra, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem, kā tieši, cik vien iespējams.Tomēr, lūdzu, ņemiet vērā, ka mums ir 12-16 stundas laika starpība ar Rietumeiropas un 8 stundu laika starpība ar U. S. A. Tāpēc, mēs apsolām, ka mēs darīsim visu iespējamo, lai atbildētu uz jūsu e-pastu 24 stundu laikā.Mēs pieņemam Paypal, tikai

piegāde:

Cenas nav pārāk augstas, projekta, Ja pārvadājumos uz Amerikas savienotajām Valstīm ,Kanādas,Apvienotās Karalistes,Francijas,krievijas Federācijas,Austrālija,Mēs vispārējai lietošanai ePacket piegāde no Ķīnas(apmēram 14-21 darba dienas) kuģis, Citas valstis, mēs izmantojam Aviopastu Ekonomikā, Ķīna post office (apmēram 25-35 darba dienas) kuģis pasaulē,samazinot transportēšanas izmaksas.

Jūs varat arī izmantot EMS, Ķīna 's international paātrināta satiksme, lai no durvīm līdz durvīm kuģniecības (aptuveni 7-15 darba dienās Reach ) Augstākas, transportēšanas izmaksas.

Ja jūs izmantojat EMS transports, Vai ne, norāda transportēšanas izmaksas,lūdzu, sazinieties ar mums par kuģniecības,Mēs nosūtīt rēķinu jums.

par mums:

Laipni aicināti Apskatīt Manas postenis.Es sniegs jums labāko preci, lai jūs.Es esmu jaunāka ebay.Tāpēc es dodu manu visu klientu viszemāko cenu un labāko kvalitātes.

Jūs saņemsiet ātru sūtījumu un ātri responce.Visi vienumi tiks pārbaudīti, lai jūs Rūpīgi un pārbaudīt jums.Pārliecinieties, ka jums preci saskaņā labākā stāvoklī.Es varu garantēt, ka jums patiks mans postenis ir ļoti daudz.

sazinieties ar mums:

Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes, ja esat saņēmis jūsu pasūtījumu un ir apmierināti.Mēs darīsim tāpat.

Ja jūs neesat apmierināti ar produktu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums un dod mums iespēju koriģēt to pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti