Tagi: ierīču stelvio, pedālis tetovējums, bezmaksas piaggio, alfa romeo giulia spoilers, alumīnija pedālis, daļas alfa romeo stelvio, alfa romeo decal, alfa romeo pedāli, Alfa, alfa pedāli.

€10.27 €13.69
  • Pieejams
  • w59415


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

1.Izgatavoti no nerūsējošā tērauda un gumijas, grūti, ne viegli deformēt, plaisa un rūsa; virsma ir izgatavota no nodilumizturīga neslīdoša gumijas, kas var palielināt berzes ar vienīgo un novērstu slīdēšanu.

2.Paredzēts, rokturi, ērtu pedāļu, stabils un izturīgs, nav viegli nokrist, neregulāras / efektīva neslīdoša.Precīzi pielāgots automašīnas, atvērtu pelējuma 1: 1 ar auto, un precīzs izmērs ir 99%.

3.Zīmēšanas process ir biezāka un modernizētas.Virsma ir oksidējušies un krāsotas.Metāla tekstūra liecina par cēlu kvalitāti.

4..Uzreiz pēc uzstādīšanas, šis līmenis ir vairāk nekā viens līmenis, pilns ar dinamiku.Drošības nav spēle bērniem.Non-slip akseleratora pedālis, bremzes pedāļa sniedz citu slāņa aizsardzību jūsu braukšanas drošību.

5.Throttles un bremzes, kā noteikt, cik kluss transportlīdzekli.Tas ir arī vienīgais braukšanas kontroli pār cilvēka ķermeni, tāpēc kājas kļūst par svarīgāko pozīciju vadītāja.

Piemērots ALFA: Romeo Giulia Stelvio

Materiāls:Nerūsējošais tērauds + gumijas

krāsa:Melna + sudraba

Iepakojuma Saturs:

1 * bremzes pedālis

1 * akseleratora pedālis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti