Tagi: morgan dolāru čaulas, magic, headshel, dolārs morgan, burvju grāmata 5, komplekts magic, burvju monētai morgan, burvju triks, dexter, monētas burvju triks.

€12.22 €17.97
  • Pieejams
  • w5782


  • Vecums: 8-11 Gadi
  • Darbības Forma: Close-up Magic
  • Funkcijas: Iela
  • Materiāls: Metāla
  • Veids: Daudzveidīgs Prop
  • Zīmola Nosaukums: pa kreisi magic
  • Dzimums: Unisex
  • Ir Norādēm: No
  • Modeļa Numurs: Morgan Dolāru Shell un Monētas, kas
  • Brīdinājums: no
  • Izmērs: One Size

1.Visiem pasūtījumiem kuģu skaitu, var izsekot. 2.Lai vairāk nekā USD$150, Bezmaksas FedEx,DHL, vai EMS(Lielākajā daļā valstu, ieskaitot) 3.Appreciatley jūsu saprast, mums nav maksājuši Nodokli, ja tā notiktu.

PRODUKTA MĒRĪJUMU NOSAUKUMS

Morgan Dolāru Shell un Monētu Komplekts (5 Monētas + 1 Vadītājs Shell + 1 Asti Shell), Burvju Triki Slēgt Ilūzijas Veidojums Prop Monētas Magia ACESSORIES

IEPAKOJUMĀ : 1 set

salds tips :izmērs var 0.5~1cm kļūda ,lūdzu, bez prāta .SAKARĀ VEIDU PARRTY/SVĒTKI/SVĒTKU/SHOWS/PERFORMANCE/CEREMONIJA/IEROSINĀT SPĒKĀ komplektā ietilpst 5 Morgan Dolāru un 2 Morgan Paplašināts Čaulas (1 Vadītājs & 1 Asti).Šī ir skaista, misiņa, reproducēt komplekts, pasūtījuma zīmogu un veidotas tā, lai izskatītos un darbotos kā sākotnējā sudraba komplekts.Tik labi, ka es šaubos, ka monētu eksperts var pateikt atšķirību, ja vien rūpīgi jāpārbauda.Salīdzinot ar vienu morgan dolāru un shell, kas tiek individuāli novērtēti, lai visas monētas ir ideāls fit, un tie ir vienā krāsu un spīdumu, kas ļaus jums, lai veiktu nevainojamu burvju monētai.Visas monētas ir dabiski vecumā un ir liels monētu komplektus, monētas, izmantojot tabulu, 3Fly, Monētas, 1 un citus efektus ar Čaumalu.Nevajag nekādu piepūli, vienkārši tās atvērt un sākt strādāt ar šo lielisko komplektu.Bonuss: 1,5 stundas monētas & čaulas tiešsaistes video instrukcija.PAKALPOJUMA LABA KVALITĀTE ,LABS SERVISS ,LABA PAKETE

PRODUKTA INFORMĀCIJA

VARONIS DAŽĀDĀS situācijās, [izstādes] Close-up & Posms Magic [LAULĪBAS] Lūdzu mīļotājiem [PARTIJAS] Paaugstināt atmosfērā

KUĢNIECĪBAS UN PIEGĀDES Kuģniecības Veids darba Dienās Izsekošanas mājas Lapā Kuģniecības Veids darba Dienās Izsekošanas mājas Lapā Pēc Gaisa Pasta 15-60 dienas www.17track.net/en/ Aramex Express 5-15 dienas www.aramex.com EPacket 7-20 dienas www.17track.net/en/ UPS Express 5-15 dienas www.ups.com/cn Postnord 15-45 dienu laikā www.17track.net/en/ Fedex Express 5-15 dienas www.fedex.com/us/ Zviedrija Pēc 15-45 dienu laikā www.17track.net/en/ EMS Express 5-15 dienas www.ems.com.cn Honkongā Pēc 15-45 dienu laikā www.hongkongpost.hk Nīderlande Pēc 15-45 dienu laikā www.17track.net/en/ SF Express 5-20 Dienu laikā www.sf-express.com DHL 3-10 Dienas www.dhl.com/en.html 1.Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsauce, Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem, Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt.

2. Post Gaisa Pastu Uz Austrumeiropas Valstīm, Dienvidu-Amerikas Valstīs Var Notikt Ilgāk Nekā 60 Dienas.

3. Izteikt Parasti Ir Muitas Nodokļu Jautājumiem, Tādā Gadījumā, Lūdzu, Sadarbojas Ar Muitu, Lai Maksā Nodokļus.

IEPAKOJUMA Vairākus Objektus Būs Iepakota Kastēs.

PRIEKŠMETU FOTOGRAFĒŠANA

100% Faktisko Fotogrāfijas

Fotogrāfijas Ir Visi-Aptuveni 100%

Uzņēmums Ņēma Mūsu Veikalā.

Lūdzu Natūrā Virsroku

Atšķirības Krāsu Var Izraisīt

Ar Kādu Citu Iemeslu Dēļ , Lūdzu,

Veida Virsroku.

Izvēlieties Atbilstošu Izmēru

Makro Fotogrāfija, Lūdzu,

Izvēlieties Atbilstošu Izmēru, Ja

Izdarot Pasūtījumu.Ja Kādi Jautājumi, Lūdzu, Jūtieties Brīvi Sazināties Ar Mums.Paldies!

MAKSĀJUMA 1. Mēs Pieņemam Visus Maksājumu Veidus, Kas Iepriekš.Sazinieties Ar Mums, Ja Jums Ir Kāds Jautājums, Kad Jūs Maksājat.

2. Lielu Pasūtījumu, Jums Tiks Piedāvātas Papildu Atlaides Sazinoties Ar Mums.

3. Rēķinā 24 Stundu Laikā.

ATGRIEŠANĀS UN KOMPENSĀCIJU, Ja kādi jautājumi, Lūdzu, Jūtieties Brīvi Sazināties Ar Mums.Paldies!

SAZINIETIES AR MUMS



F Carlee
2020-12-16
5/5
very good quality
Greatmalinkoe
2020-12-22
5/5
Well it actually my pack came with a good looking box of 5 coins and 2 shells instead of 1 shell (which is great) product is pretty awesome. Looking realistic and also comfortable while performing. As a new starter, I am absolutely satisfied and would recommend the seller as the process went all good and fast. Thank you.
Igor Forewer
2021-01-31
5/5
very good

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti