Tagi: copeland kompresoru koreja, auto riepu sūkni, aircompressor auto, yongheng, 22CC, toyota kompresors daļas, skava sūkņa, 220v gaisa kompresors, auto riepu kompresors, gaisa automašīnu sūknis.

€8.67 €9.52
  • Pieejams
  • w56819


  • Izmantošana: Home DIY
  • Veids: Rīka Daļas
  • Materiāls: Vara Sakausējuma
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: ZHCY
  • Modeļa Numurs: Automobiļu gaisa sūknis

parametrs

Nosaukums: lieljaudas gaisa sūknis Saspiesta gaisa plūsma: 60L/Min Maksimālā gaisa spiediens: 100-150psi Darba spriegums: DC12V Barošanas režīms: piepīpētāja barošanas / auto akumulatora strāvas padeve Darba laiks:

Pēc pārdošanas pakalpojumu

Ja ir kvalitātes problēmas ar produktu, jūs pērkat, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.Ja jums ir kādi ieteikumi/problēmas pēc saņemšanas paketi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms dod mums negatīvo atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu jūs ar pieņemamu risinājumu.Ja esat apmierināts ar preci, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes atsauksmes.Par muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļi Cena neietver nodokļus un pircējs ir atbildīgs par muitas un importa nodevas, kas jūsu valstī.Ja jums ir kādas prasības par deklarēto vērtību, lūdzu, sazinieties ar mums un ļaujiet mums zināt sīkāk, mums būs jādarbojas saskaņā ar jūsu prasībām.Mūsu progress ir, jo jūs



Volcano38
2020-12-11
5/5
This device actually is less big then it seems. Box models are considerably larger. It starts up in the old but very much used Bar mode, which means I don’t have to change this setting as all my vehicles have the Bar setting too. When attached to the tire, it gives the actual pressure, and when the switch for inflation is put on, it starts inflation up to the setting chosen. Then it shuts off. There is another switch which puts the LED beam on & off. The system is not quiet but more quiet than a box system (I also own). It seems to have 2 cylinders, and all together I like it!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti