Tagi: cam esp32, kameras cctv dahua, kameras slēptās spiegot, kaste fotokameras ūdensdrošs, kameras stūrī, Lai 35mm, slēpts storag, 5 pin savienotājs vw, ūdensizturīgs slēpto kameru, arlo iet.

€9.80 €17.19
  • Pieejams
  • w55617


  • Piemērojams: Varifocal Objektīvs Bullet & Kupola Kamera
  • Zīmola Nosaukums: Vieruodis
  • Materiāls: Alumīnija Sakausējuma
  • Modeļa Numurs: ZY-JB602
  • Ūdensizturīgs: IP65
  • Izmantošana: Savienojums Kamera

Iezīme

>Veikls & dizains

>Materiāls: Alumīnija

>IP65 kabeļu nozarkārbu Specifikācija

Modelis

ZY-JB602

Vispārīgi

Materiāls

Alumīnija

Izmērs

Φ131mmx43mm(φ5.15"x1.69")

Cauruļu vītnes

G3/4"

Svars

305g(0.67 lb)

Nesošais

5.0 kg(6.61 lb)

Krāsa

Balts

Aizsardzība

IP65

Darbības temperatūra

-40 ºC ~60ºC(-40℉~+140℉)

Mitrums

Gadījumā modelis

Lielākā daļa Varifocal Bullet Dome kamera Produktu Parādīt

Izmērs

Par Sūtījumu Visvairāk produkti tiks nosūtīti 72 stundu laikā (izslēgt holiay un weenkend) pēc tam, kad skaidru samaksu, ko mēs saņemam.

Lūdzu, aizpildiet pareizi piegādes adresi un kontaktu telefona, lai jūsu pasūtījumu, mēs nevaram uzņemties nekādu undelivery reponsibility jo nepareizi Saņēmēja informāciju, kas jums deva.Ja jūsu adrese ir definēta kā Attālā rajonā , jums būs nepieciešams maksāt papildus tālvadības piegādes maksa .Vai, lūdzu, dodiet mums jaunu citu adresi, kas nav tālvadības pulti.Muitas Nodokli Mums neattiecas uz jebkuru nodokļu un nodevu!Pircēji ir atbildīgs par Nodokļa/Nodokļiem, Garantijas un Atgriešanās ZYsecurity Produkti dod 1Year Warranty , kalpošanas laiku bez remonta .bezmaksas nomaiņa pasūtījumiem 30 dienu laikā no piegādes datuma. I f jums ir kādas citas bažas, vai nav izpildīti jebkādā sakarā,lūdzu, bez vilcināšanās sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs centīsimies mūsu labāko, lai slove jūsu problēmu. Atbalstu, Nav svarīgi, kāda problēma jums ir, lūdzu, jūtieties brīvi Sazināties ar mums, pirmkārt ,mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt tā, Šeit profesionāli tehnisko komandu, lai palīdzētu jums, lai atrisinātu problēmu.Atsauksmes Pls laipni palīdzēt mums, lai dotu savu Piegādes Apstiprinājumu, kad paketes saņemšanas.Pls vairāk, lūdzam, lai mūs atstāj 5 Zvaigžņu Pozitīvas Atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.



Spike Bg
2020-08-25
5/5
Good price and great quality.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti